Imagini scăpate de pe platourile Game of Thrones 8 dezvăluie un destin tragic pentru Winterfell

de Gloria Sauciuc în 4 Feb 2018
Ultimul sezon al popularului serial TV se va lansa pe micile ecrane la anul

HBO a reușit ceva impresionant păzind platourile sezonului 8 al serialului Game of Thrones, astfel încât detalii despre desfășurarea acțiunii sau imagini să nu poată apărea în mediul online.

Platourile de filmare au fost păzite mai ceva ca niște închisori de maximă securitate, scrie mashable.com, și totuși unele scene sunt prea mari ca să poată fi bine ascunse. Este cazul, de exemplu, a platoului Moneyglass din Irlanda de Nord, acolo unde a fost filmată o scenă cheie.

Avertisment de spoiler major

Un material video postat de Steven McAuley pe Facebook (de pe website-ul Watchers on the Wall) arată cetatea Winterfell incendiată. Și este vorba de un incendiu care o arde din temelii.

Dezvăluirea a dat naștere la numeroase speculați despre cauza focului. Unii îl văd drept o dovadă că Tyrion a trădat-o pe Daenerys (o teorie cam exagerată). Alții vorbesc de ultimele scene din Sezonul 7, în care Regele Nopții a venit călare să distrugă Zidul, în fruntea unei armate de morți-vii care se îndreaptă către Westeros. Lucru mai probabil.Dar de ce flăcările nu sunt albastre, ca suflarea dragonului transformat de către Regele Nopții.

O altă posibilitate la fel de amenințătoare este ca unul dintre dragonii lui Daenerys să fi incendiat cetatea Winterfell. Unii fani au prezentat imagini în care membrii ai armatei acesteia apar înarmați cu sulițe, lucru care se potrivește cu informațiile după care în zonă s-au filmat scene cu armatele lui Daenerys.

Toți fanii își amintesc probabil că finala ultimului sezon este marcată de o informație critică pentru relația dificilă între Jon și Daenerys, relație care va fi zguduită de dezvăluirea că Jon este, de fapt, fiul legitim al lui Rhaegar Targaryen. Acest lucru îl face moștenitorul legitim al tronului, în locul lui Daenerys. Cunoscând-o pe aceasta, putem spune că nu e genul de veste care să o facă fericită. Și, totuși, este oare suficient pentru a o instiga împotriva lui John și pentru a o face să-i ardă căminul acestuia de generații întregi?

Pentru cel de-al 8-lea și ultimul sezon al serialului a fost nevoie și de un buget impresionant, notează Variety.com, care spune și că acesta va fi unul dintre cele mai scumpe sezoane din istoria TV americană și cel mai scump din serie.

Dacă pentru primul sezon s-au cheltuit 6 milioane de dolari, iar cel de-al șaptelea a ajuns la 10 milioane de dolari, pentru fiecare din cele șase episoade ale sezonului opt se vor cheltui în jur de 15 milioane de dolari.

Realizatorii vor filma simultan în părți diferite ale lumii, iar fiecare episod va dura aproape cât un lungmetraj. Marele final va avea 82 de minute.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones

Alte știri din cinema

Guillermo Del Toro, debut în animația de lungmetraj cu Pinocchio

Creatorul premiat cu Oscar va regiza, scrie și produce musicalul animat în tehnica stop motion

Spectatorii Les Films de Cannes sunt invitați să susțină eliberarea lui Kirill Serebrennikov

Kirill Serebrennikov a fost reținut la Sankt Petersburg în august 2017

Smiley dă glas haiosului Percy din animaţia „Aventurile lui Smallfoot”

„Câteodată pe amândoi ne mai fură peisajul”, a concluzionat cântărețul

Evenimente Les Films de Cannes à Bucarest până sâmbătă, 27 octombrie

Întâlniri cu artiștii, dezbateri, expoziții de fotografie, de marți, 23 octombrie, până sâmbătă, în capitală

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Qube86 pe 4 februarie 2018 15:09
Oricat ar pazi ei...informatiile si spoiler-ele nu le vor putea opri :)))
Avem cel mai bun exemplu ce s-a intamplat cu sezonul 7...unde pana si cateva dintre episoade au fost ''scapate'' in avans pe internet :)))

Mk-17 pe 4 februarie 2018 17:07
Cu flăcările albastre,pîn le vor trece prin calculator,pîn le vor colora virtual,etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells