℗ iCEE.fest 2018 - giganţii internetului şi ai tehnologiei vin la Bucureşti

de Cinemagia în 31 Mai 2018
Ultimele bilete la Interactive Central and Eastern Europe Festival (14 şi 15 iunie) vor fi mai scumpe începând de mâine

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la Bucureşti, având pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix, cele mai noi tendințe în digital şi tehnologie. Evenimentul se va desfăşura peste exact două săptămâni, pe 14 şi 15 iunie.

Anul acesta, organizatorii propun nouă linii principale de conținut – agenda completă e aici -  şi aproape 200 de reprezentanți ai unor mari companii, care vor susține prezentări şi workshopuri. Alături de ei se vor afla speakeri şi traineri independenți, cunoscuți în întreaga lume.

Printre invitaţi se numără Gerd Leonhard, autorul celebrei cărți Technology vs. Humanity”, David Scheider, co-autor al comediei  „The Death of Stalin, futuristul Simon Gosling, Brian Wong, cel mai tânăr antreprenor din digital & tech care a primit finanțare (şi autor al cărții  „The Cheat Code”) sau Grant Sabatier, un milionar in bitcoin şi promotor al metodelor alternative de economisire. Dar şi mulți alții, listați aici.

Cele nouă linii de conținut, despre care puteți citi detalii aici, sunt:

  1. Disruption by Tehnology – despre cum tehnologia schimbă modelele de business;
  2. VR/AR & Creativity – campanii virale spectaculoase şi proiecte VR în experiență de cinema;
  3. Advertising & Marcom – cele mai noi tendințe în comunicarea comercială online;
  4. Digital Content & AdTechnology – provocările la care sunt supuşi producătorii de conținut şi cum îşi pot monetiza traficul într-o industrie dominată de Google şi Facebook;
  5. eCommerce & Retail – linie dedicată celor care vând online produse şi servicii;
  6. Fintech, Blockchain & Cryptocurrencies – o scenă separată dedicată lumii financiar-bancare şi noilor tehnologii din domeniu;
  7. eHealth & MedTech – transformările aduse de digital în medicină şi relația cu pacienții, în parteneriat cu prestigiosul program Stanford Medicine X;
  8. Tech & Democracy – despre impactul tehnologiei în comunicarea publică şi politică, în parteneriat cu Majoritas;
  9. Startups & Investments – o scenă dedicată antreprenorilor, fondurilor de investiții şi startupurilor.

Pe lângă partea  „serioasă”, ca de obicei, iCEE.fest e presărat de momente de stand-up comedy susținute de actorul şi comediantul britanic Jeff Leach, care e gazda festivalului, precum şi de concerte susținute de Arme, The Mono Jacks sau Suie Paparude, care se vor desfăşura în „The Summer Playground”, zona de socializare şi distracție a festivalului.

Lista biletelor disponibile este aici. Prețurile se vor majora vineri, 1 iunie. Pentru elevi şi studenți accesul se poate obține gratuit, prin înscrierea la Bursele iCEE.fest, aici.

Care este atmosfera şi ce cred speakerii care au fost la festival în anii trecuți puteți vedea, în doar 90 de secunde, în clipul de mai sus.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi are printre susținători BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel/Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola şi alți parteneri.

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells