Iată trailerul oficial pentru sezonul 2 al serialului Sex Education

de Cinemagia în 8 Ian 2020
Sex Education, sezonul 2, se lansează pe Netflix pe 17 ianuarie

Un serial care arată cât de complexă este adolescenţa şi cât de complicate şi dificile (uneori amuzante) pot fi experienţele elevilor de liceu revine la Netflix cu sezonul 2 - este vorba despre Sex Education. În centrul serialului este Otis Milburn (Asa Butterfield), un elev de liceu timid care locuiește cu mama sa, Jean (Gillian Anderson), de profesie sexolog. Acasta nu are nicio problemă să discute cu fiul adolescent (şi virgin) cele mai incomode subiecte sexuale. În primul sezon, Otis ajunge să ofere terapie sexuală şi relaţională contra-cost pentru colegii de liceu, alături de Maeve Wiley (Emma Mackey), „fata rea” a licelui. Acest lucru e posibil datorită talentul său intuitiv de a oferi sfaturi în domeniu. Trailerul oficial al celui de-aldoilea sezon ne introduce câteva dintre tipurile de probleme cărora Otis trebuie să le ofere o soluție, unele dintre ele chiar anecdotice.

În sezonul doi, Otis își descoperă propria sexualitate și trebuie să își controleze pornirile pentru a progresa în relația cu iubita sa Ola, în timp ce relația cu Maeve se răcește. Între timp, elevii liceului Moordale se confruntă cu o epidemie de Chlamidia, demonstrând nevoia de o mai bună educație pentru sănătate în școală. 

Dacă primul sezon  trecea de la conflictul între generaţii la bullying, de la public shaming la importanţa unui mediu familial sigur în dezvoltarea unui adolescent, de la excese sexuale la povara virginităţii, coming out, avort şi multe altele, din 17 ianuarie vom vedea ce teme abordează sezonul 2.

Serialul este scris și creat de Laurie Nunn și produs de Eleven. Sezonul 2 este regizat de Ben Taylor, Alice Seabright și Sophie Goodhart. Jamie Campbell, Laurie Nunn și Ben Taylor sunt și producatori executivi ai serialului. Din distribuție fac parte Asa Butterfield (Ender's Game, Hugo), Gillian Anderson (The Crown, The Fall), Emma Mackey (The Winter Lake, Eiffel, Death on the Nile), Ncuti Gatwa (Stonemouth, The Last Letter From My Lover), Connor Swindells (The Vanishing, VS), Aimee-Lou Wood (Louis Wane), Kedar Williams-Stirling (Will, Roots, Wolfblood) și alții.

Exploreaza subiecte similare:

Sex Education , Gillian Anderson, Emma Mackey, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells