Iată trailerul la Bones and All, o poveste de dragoste cu canibali!

de Gloria Sauciuc în 11 Aug 2022
Timothee Chalamet și Taylor Russel au parte de o experiență nebună

Trailerul la Bones and All, poveste de dragoste cu canibali, a fost dat publicității. Filmul surprinde călătoria unei tinere de-a lungul si de-a latul Americii de Nord, alături de un vagabond temperamental, pe măsura ce se lupta să supraviețuiască la marginea societății, scrie hollywoodreporter.com.

Este primul trailer pentru thrillerul Bones and All al lui Luca Guadagnino, pe care MGM l-a achiziționat înainte de Festivalul de la Veneția.

O poveste de dragoste în care protagoniștii se luptă să supraviețuiască la marginea societații...

Teaserul a fost dat publicității de Timothée Chalamet joi pe Twitter. „Nu crezi că sunt un om rău”, spune vagabondul Lee (Chalamet) lui Maren (Taylor Russell), în timp ce aceasta îl cauta prin America pe tatăl necunoscut, doar ca să înțeleagă de ce ea trebuie să ucidă pentru a se hrăni...

Trailerul continuă cu scene haotice din călatorie, inclusiv urmăriri și curse de mașini. „Cred că te iubesc, nimic altceva”, spune Maren, dar e un semn rău în acest context.

Bones and All îi readuce împreună pe regizorul Guadagnino (Call Me by Your Name) și pe Chalamet, având un scenariu semnat de către David Kajganich (Suspiria, A Bigger Splash).

Filmul este inspirat de romanul omonim al lui Camille DeAngelis, despre o călătorie în America lui Reagan care redescoperă un trecut infricoșător și o confruntare finală care va spune dacă iubirea lui Lee și a lui Maren va supraviețui laturii lor întunecate.

Exploreaza subiecte similare:

Luca Guadagnino, Timothée Chalamet, Taylor Russell

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells