Iată propunerile de actori pentru James Bond ale regizorului No Time to Die

de Marina Florea în 29 Iul 2021
Fukunaga a mai dezvăluit că i-a adus în discuție pe doi dintre actorii cu care a mai colaborat

A existat un moment în care se credea că Daniel Craig nu ar fi urmat să se întoarcă în rolul lui James Bond pentru filmul No Time to Die. Nu ştim ce sumă de bani i s-a oferit ca să îl mai joace o dată pe James Bond, dar e de înţeles faptul că  - atât timp cât a stat pe gânduri - studiourile au luat în calcul un înlocuitor.

Total Film a discutat cu regizorul Cary Joji Fukunaga, care semnează regia filmului No Time to Die . Acesta a dezvăluit că - în timp ce se promova pe sine ca înlocuitor al regizorului Danny Boyle (care a semnat regia filmelor Bond iniţiale) - a discutat cu producătoarea Barbara Broccoli despre înlocuirea lui Craig.

„Acum doi ani am luat-o pe Barbara la restaurantul japonez preferat al meu din New York. Am încercat să o conving în faţa unei mese festive”, relatează regizorul.

„În acel moment Daniel susţinea că nu mai joacă încă un Bond, aşa că ne-am gândit cine ar putea prelua rolul – o sarcină interesantă. I-am spus sincer ce anume îmi place la Bond şi cât de mult a însemnat pentru mine pe când eram tânăr. Şi de asemenea că aş fi onorat dacă aş fi în cărţi pentru următorul”.

Fukunaga a mai dezvăluit că i-a adus în discuție pe doi dintre actorii cu care a mai colaborat. Ținând cont că lucrase în trecut cu Idris Elba, la Beasts of No Nation, e posibil să îl fi pomenit pe acesta în conversaţie. De asemenea, mai lucrase în 2011 cu un alt candidat la James Bond, Jamie Bell.

No Time To Die va avea premiera în noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, No Time to Die, Cary Joji Fukunaga, Danny Boyle, Barbara Broccoli, Idris Elba, Beasts of No Nation, Jamie Bell

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells