Iată primul trailer Spider-Man Homecoming

de Cinemagia în 28 Mar 2017
Premiera în România a filmului va avea loc în data de 7 iulie 2017

În urmă cu câteva momente a fost lansat trailerul oficial pentru filmul Spider-Man Homecoming.

Ce ne place: tonul glumeț (Spider-Man e pus pe șotii), costumul cu ochi mobili (ca ai lui Deadpool) și care se fixează printr-un buton de pe piept (ce amintește de sacii de vidat haine cu vacuum), relația Spider-Man - Iron Man și ingeniozitatea task-urilor pe care și le asumă adolescentul Spider-Man („coase” la loc cu fire de paianjen un vas de croazieră)...

Costumul este cel văzut în Captain America: Civil War şi trecut prin mâna lui Tony Stark, recrutorul lui Peter Parker pentru Echipa Iron Man. 

Actorul Tom Holland preia rolul lui Peter Parker/Spider-Man, iar acțiunea se centrează pe anii de liceu ai supereroului. Filmul îl are la cârmă pe Jon Watts. 

Într-un interviu acordat IGN.com, preşedintele Sony, Tom Rothman, arată ce înseamnă de fapt „întoarcerea acasă” din titlu.

 „Vă pot spune că avem foarte mare noroc în ceea ce priveşte acest film, pentru că Marvel şi Kevin Feige au asimilat foarte bine personajul şi nimeni nu-l cunoaşte la fel de bine ca Marvel. Pentru Sony, este una dintre ‘bijuteriile coroanei’. Însă numele, ‘Homecoming’, are un dublu înţeles. În primul rând, este relevant pentru poveste, deoarece acţiunea se desfăşoară în timpul anilor de liceu şi avem o scenă de petrecere ‘de revenire’, în care îşi fac apariţia foşti absolvenţi […]. Este însă o reîntoarcere acasă şi pentru Marvel. O revenire în universul cinematografic căruia Spider-Man îi aparţine. Este vorba despre o înţelegere fără precedent între studiouri [Sony a deţinut drepturile asupra personajului din 1999]. Şi vă pot spune că tipii de la Marvel sunt al nemaipomenit de buni în ceea ce fac”, a explicat el.


Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Spider-Man: Homecoming, Kevin Feige, Captain America: Civil War, Tom Holland

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells