Iată primul trailer Sin City: A Dame to Kill For

de Gloria Sauciuc în 7 Mar 2014
A Dame to Kill For are premiera în România pe 29 august

Sin City: A Dame to Kill For a lansat în mediul online primul trailer oficial, ce dă indicii despre cum va fi cel de-al doilea film Sin City. Jessica Alba, poate singurul personaj cu suflet pur din primul film, devine ea însăşi un înger al răzbunării în cel de-al doilea. Contrastul cromatic dintre cenuşiul oraşului şi elementele care sparg monocromia în nuanţe violente accentuează atmosfera distopică.

A Dame to Kill For este adaptarea unei cărţi de benzi transformate în roman grafic, scrise şi desenate integral de Frank Miller. Adaptarea neo-noir este regizată de Frank Miller şi Robert Rodriguez, şi îl pune în centru pe Dwight McCarthy (Josh Brolin). Acesta este sunat de fosta iubită, Ava Lord (Eva Green), care-i cere ajutorul pentru a scăpa de abuzivul soţ, multimiliardarul Damien Lord.

Dwight realizează curând că adevăratele intenţii ale lui Ava sunt cu mult mai înfricoşătoare decât par la prima vedere. Ajuns fără nimic altceva decât cu o slujbă dubioasă de detectiv şi cu ceva demoni ai trecutului hăituindu-i nopţile, Dwight se gândeşte la felul în care şi-a distrus viaţa şi de ce ar fi în stare doar pentru o lua de la capăt, pentru a evada din iadul cenuşiu care e viaţa lui. Pentru asta ar da orice. Totodată nu poate să piardă din nou controlul, nu poate lăsa din nou monstrul la lumină. Tocmai atunci sună Ava.

O întrezărim în trăiler şi pe Jamie Chung (Sucker Punch), care a înlocuit-o pe Devon Aoki (însărcinată în timpul filmărilor) în rolul lui Miho, maestră a luptei cu katana, asasină desăvârşită, aparent lipsită de emoţii ori sentimente. Jessica Alba, cu podoaba capilară în chip de făclie aprinsă, dansează spre finalul trailerului.

Exploreaza subiecte similare:

Sin City: A Dame to Kill For, Jessica Alba, Frank Miller, Robert Rodriguez, Josh Brolin, Eva Green, Jamie Chung, Sucker Punch, Devon Aoki

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rippa pe 7 martie 2014 15:52
super tare...de abia il astept!!!:D
Mishu25 pe 8 martie 2014 00:45
parca a pierdut din eleganta primului
Rippa pe 8 martie 2014 14:54
da...dar tot cred ca va fi bun!
kalamity pe 10 martie 2014 23:37
ce elaganta? te referi la carnagiile alea? =) ai putea fi mai explicit. nu vad ce a fost elegant la primu
cristi23 pe 8 martie 2014 12:07
abia astept sa il vad.....
alex_il_fenomeno pe 30 octombrie 2016 15:12
Si eu inca am filmul asta pe lista...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells