Iată primul trailer Jack Reacher: Never Go Back, cu subtitrare în română!

de Gloria Sauciuc în 22 Iun 2016
Deștept brici, letal, autosuficient și extrem de atent observator, Jack Reacher vede lucruri care le scapă celorlalți. Din 21 octombrie, la cinema

Jack Reacher. Un glonț la țintă era o poveste de acțiune palpitantă, care lăsa loc de o continuare. Iată acum primul trailer pentru Jack Reacher 2. Continuarea filmului din 2012 este ecranizarea romanului Never Go Back, scrisă tot de Lee Child. Trailerul îl prezintă pe Reacher la fel de letal cum îl știam și aproape la fel de abil precum Sherlock Holmes.

După ce desconspiră un șerif corupt, o ia spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie (Cobie Smulders) numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, descoperă că femeia e închisă, sub acuza de spionaj. Regia este semnată de către Edward Zwick (cu care Cruise a mai lucrat la The Last Samurai). 

Iată ce s-a întâmplat în primul film, Jack Reacher. Un glonț la țintă:

Într-o dimineață oarecare, într-un oraș obișnuit, cinci oameni sunt împușcați la întâmplare în timp ce mergeau spre treburile lor. Toate dovezile indică un singur om: un asasin trăgător de elită, fost militar, lunetist profesionist, care e imediat arestat. Deși supus unui interogatoriu intensiv, prizonierul nu spune nimic, în afară de o cerere enigmatică pe care o mâzgălește pe o foaie de hârtie: „Aduceți-l pe Jack Reacher”!

Dar cine e acest Reacher? Nu e o întrebare la care se poate răspunde ușor, de fapt, e greu de dovedit și faptul că există. Dar nu contează, căci Jack Reacher (Tom Cruise) se află deja pe drum. Fost investigator militar, enigmaticul Reacher preferă să evite compania celorlalți, dar pe acest lunetist îl cunoaște. Reacher vede știrile la televizor și se decide să spună autorităților ce știe despre cel arestat, și știe multe... Bazându-se pe trecutul deloc inocent al suspectului, Reacher crede că acesta e vinovatul. Până când ajunge Reacher, suspectul se află deja în comă, din cauza bătăilor brutale din timpul interogatoriului, iar avocata care-l apără (Rosamund Pike) are o mulțime de întrebări pentru Reacher: care e legătura clientului său cu el, și de ce ar fi cerut ajutor de la un om care e convins de vinovăția lui? În ciuda unor ezitări, ea dă curs cererii clientului său și-l angajează pe Reacher ca să investigheze. La început pare că poliția a examinat minuțios scena crimei și că, în urma muncii lor de detectivi perfecți, au arestat ucigașul. Dar Reacher are o problemă cu perfecțiunea.

Deștept brici, autosuficient și extrem de atent observator, Reacher știe să fie în armonie cu notele minuscule, dar false care le scapă altora. Cu cât aprofundează mai mult acest caz, cu atât lucrurile se arată a fi mai puțin clare decât păreau la început.

Astfel începe o căutare ieșită din comun a adevărului, în care nimic nu e ceea ce pare, și în care prieteni și membri ai familiei pot fi, de fapt, dușmani. Dur și deștept, niciun detaliu nu e prea neînsemnat pentru Reacher. Deși pare un singuratic care preferă să joace după propriile reguli, în cele din urmă, simțul dreptății este cel care îl conduce. Reacher se trezește în situația de a înfrunta un inamic neașteptat și foarte viclean, cu predilecție pentru violență când vine vorba să păstreze un secret, ba chiar e în stare să și ucidă. Reacher va fi nevoit să pună la bătaie fiecare strop de strategie pentru a anticipa și a-și întrece adversarul pentru a-I proteja pe cei inocenți și pentru a scoate la lumină adevărații vinovați.

Exploreaza subiecte similare:

Jack Reacher: Never Go Back, Tom Cruise

Alte știri din cinema

Premierele săptămânii 22-28 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Chris Pratt este de nerecunoscut în trailer-ul western-ului The Kid

Starul filmelor Marvel şi Jurassic World are aici un rol inedit, de villain

Stallone va juca în Samaritan, „o abordare nouă şi întunecată a genului cu supereroi”

Starul va fi şi producătorul peliculei, prin compania sa, Balboa Productions

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 23 iunie 2016 19:23
Pentru cei care au citit cartile, piticania de Cruise in rolul lui Jack e penibila....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells