Iată primul trailer al horror-ului „1922”, ecranizarea unei nuvele semnate de Stephen King

de Gloria Sauciuc în 24 Sep 2017
Omniprezenţa adaptărilor după Stephen King continuă cu 1922, de la Netflix

Pentru fanii lui Stephen King, anul 2017 a fost unul plin de satisfacţii. The Mist a devenit serial TV, The Dark Tower a trecut prin sălile de cinema, şi mult-aşteptatul nou It a bătut multe recordurile. Şi totuşi surprizele pentru fanii scriitorului nu s-a terminat, pentru că mai vin filme noi marca Stephen King - inclusiv un film care dă fiori, acesta fiind produs de Netflix.

Serviciul de streaming a lansat primul trailer pentru 1922, un horror/dramă inspirat de o nuvelă a lui King. În film, Thomas Jane este un fermier, încântat de viaţa lui până când soţia (Molly Parker) îl anunţă că vrea să plece. Cei doi se ceartă, ea fiind hotărâtă că vrea să părăsească ferma şi să ia copilul lor cu ea.

Fermierul nu este încântat, astfel încât în curând cadavrul soţiei ajunge într-un puţ din curte. Fireşte, povestea nu e atât de simplă. Aşa cum spune şi trailerul, secretele niciodată nu rămân îngropate, mai ales atunci când un şerif (Brian d Arcy James) începe să investigheze. Şi e doar începutul, pentru că nu există filme după poveşti marca Stephen King fără imagini şocante, fantome şi cohorte de şobolani, scrie decider.com.

Regia este semnată de către regizorul Zak Hilditch, în roluri mai apar Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard şi Neal McDonough. 1922 va avea premiera pe 20 octombrie, la timp pentru Halloween.

Exploreaza subiecte similare:

stephen king, The Mist, The Dark Tower, It, Thomas Jane, Molly Parker, Brian d'Arcy James, Dylan Schmid, Kaitlyn Bernard, Neal McDonough, Zak Hilditch

Alte știri din cinema

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells