Iată primele șapte minute din Mortal Kombat!

de Marina Florea în 21 Apr 2021
Reboot-ul a avut deja premiera în 17 teritorii încă din 8 aprilie, cu încasări totale de 10,7 milioane de dolari

Mortal Kombat se va lansa în cinematografele americane și pe HBO Max pe 23 aprilie. Cu această ocazie, Warner Bros./New Line au dat publicității primele șapte minute ale filmului. Le puteți urmări mai jos! Atenție, unele scene vă pot afecta emoțional! Filmul este nerecomandat persoanelor cu vârsta sub 15 ani (ratingul american este R/Restricted, adică „persoanele sub 17 ani pot să vadă filmul doar cu părinții sau însoțitor adult”).

Reboot-ul a avut deja premiera în 17 teritorii încă din 8 aprilie, cu încasări totale de 10,7 milioane de dolari, din care 6,1 milioane provenind numai din Rusia, unde a devenit cea mai mare lansare hollywoodiană de la debutul pandemiei încoace.

Mortal Kombat s-a comportat mai bine la box-office-ul rusesc chiar și față de blockbustere hollywoodiene lansate înaintea pandemiei, mai exact față de Logan și Jurassic World: Fallen Kingdom, scrie flickeringmyth.com.

Sinopsis oficial: În Mortal Kombat, luptătorul de MMA Cole Young, obișnuit să se dea învins, pentru bani, în meciuri aranjate, nu își cunoaște adevărata moștenire - și nici motivul pentru care Împăratul Lumii de Afară, Shang Tsung, și-a trimis pe cel mai bun războinic, pe Sub-Zero, un personaj numit Cryomancer și venit de pe altă lume, pentru a-l vâna pe Cole. Temându-se pentru siguranța familiei sale, Cole pornește în căutarea Sonyei Blade la indicația lui Jax, un membru din Forțele Speciale care poartă același însemn ciudat cu un dragon cu care s-a născut și Cole.

În curând, acesta ajunge la templul Lordului Raiden, un Zeu din vechime și protector al Tărâmului Pământului, care acordă protecție celor care poartă acel însemn. Aici, Cole se antrenează cu războinicii Liu Kang, Kung Lao și cu mercenarul Kano, pe măsură ce se pregătesc de luptă cu cei mai mari campioni ai Pământului împotriva Lumii de Afară, într-o luptă cu o miză maximă pentru întregul univers.

Totuși, Cole va ajunge într-atât de departe încât să își descopere arcana - puterea ascunsă pe care o ține în suflet - la timp nu numai pentru a-și salva familia, dar și pentru a opri Lumea de afară odată pentru totdeauna?.

Exploreaza subiecte similare:

mortal kombat

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells