Iată primele reacţii la Avengers: Endgame. Fanii sunt extaziaţi

de Cristina Grigore în 23 Apr 2019
Filmul, ce se va lansa la noi pe 26 aprilie, a avut premiera de gală luni, 22 aprilie, în Los Angeles

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului a avut premiera de gală luni seară, la Los Angeles, iar odată cu aceasta a fost ridicat şi embargo-ul pentru reţelele de socializare, unde reacţiile publicului nu au întârziat să apară. Fanii s-au declarat cuceriţi de felul în care realizatorii au încheiat saga Avengers, iar cea mai mare parte a criticilor, ale căror comentarii au fost adunate de thehollywoodreporter.com, a împărtăşit extazul acestora.

Peter Sciretta, de la Slashfilm, a scris că filmul e mai mult decât „cea mai bună versiune posibilă” a sa. Jurnalista TV Natalie Abrams a ţinut să spună că producţia a fost „aşa grozavă încât am plâns… de mai multe ori”, iar Umberto Gonzales de la The Wrap a menţionat că filmul chiar l-a trecut prin toate stările: „Am râs, am plâns (şi nu doar de câteva ori), am ţipat. Ce final epic pentru saga Infinity!”. Fără să intre în prea multe detalii, Joel Meares, de la Rotten Tomatoes, a concluzionat: „Fanii se vor entuziasma la maximum”.

Însă Scott Mendelson, de la publicaţia Forbes, nu a fost cucerit în totalitate. Deşi „are tot ceea ce îşi doresc fanii şi… e destul de deştept construit”, filmul „nu prea are sens pe alocuri”.

„Nu intraţi la film cu ideea că veţi vedea Infinity War partea a doua. Cele două pelicule sunt foarte diferite, dar reuşesc să se completeze în multe aspecte. Legat de ce filme din MCU să vedeţi mai înainte… sincer, pe toate. Ce experienţă, ce realizare cu Avengers: Endgame! Nu am să dau nici un fel de spoiler, însă vă spun că am râs, am plâns, am plâns din nou, am scandat, am râs şi am plâns, după care toată lumea s-a ridicat în picioare şi a aplaudat. Apoi am plâns din nou. Fiţi pregătiţi, copii. Fiţi. Pregătiţi.”, a scris şi Erik Davis, de la Fandango.com.

„Nu cred că poate spune cineva că exagerez: Avengers: Endgame este tot ceea ce vă doriţi să fie şi chiar mai mult. Sunt copleşit. Este o reflecţie asupra ultimilor 11 ani ce reuşeşte perfect şi care atinge perfecţiunea pe toate planurile. Este, fără îndoială, noul meu film preferat din Universul Cinematografic Marvel. Sunt fascinat.”, a mai notat şi Eric Eisenberg, de la CinemaBlend.com.  

Avengers: Endgame se lansează în cinematografele noastre pe 26 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gabriel56 pe 23 aprilie 2019 21:11
in multe tari inclusiv in multe din Europa pana pe 24 se lanseaza...la noi tocmai pe 26 pfff
Gabriel56 pe 23 aprilie 2019 21:13
*in multe tari inclusiv in multe din Europa maine pe 24 se lanseaza...la noi tocmai pe 26 pfff
VIBERS pe 23 aprilie 2019 23:18
Vezi ca este avanpremiera pe 25
Manusa pe 24 aprilie 2019 22:54
Il asteptam ca pe sezonul 8 din Game of Thrones ????
Manusa pe 24 aprilie 2019 22:54
Cu siguranta :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells