Iată primele imagini din serialul HBO House of the Dragon!

de Marina Florea în 29 Apr 2021
Prequelul marca HBO la Urzeala Tronurilor se filmează în Anglia

Filmările la House of the Dragon, prequel marca HBO la Urzeala tronurilor, au început oficial. The Daily Mail a obtinut câteva fotografii de pe platourile din Cornwall, Anglia, cu doi dintre actorii din rolurile principale: Matt Smith, veteranul Doctor Who, în rolul temperamentalului Daemon Targaryen și Emma D’Arcy - în rolul nepoatei sale Rhaenyra Targaryen, fiica regelui Viserys I Targaryen (Paddy Considine), și posibila moștenitoare a Tronului de Fier.

E prima perspectiva asupra acestor actori în costum complet, cu coafura completă, două aspecte foarte importante pentru starea de spirit a povestirii. Perucile sunt importante mai cu seama pentru Targaryeni; imaginea aceea de păr alb-blond ne amintește de Mama Dragonilor, personajul Emiliei Clarke din serialul Urzeala Tronurilor.

Prințesa Rhaenyra a fost îndrăgostită de unchiul ei, Daemon, cel mereu atent cu ea. Oricând acesta traversa marea cea îngustă pe dragon îi aducea un cadou exotic la întoarcere, scrie winteriscoming.net.

Într-adevăr, Rhaenyra și Daemon au o legătură specială. În mare tradiție a iubirilor interzise din Urzeala Tronurilor, cei doi vor începe o relație, deși nu e clar cât de departe vor merge în primul sezon.

Plasat cu peste 100 de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor, House of the Dragon spune povestea Dansului Dragonilor, un brutal război civil în interiorul familiei Targaryen care a sfâșiat regatul Westeros. Rhaenyra este una dintre părțile care pretind Tronul de Fier după moartea tatălui ei, regele, cealaltă parte fiind fratele vitreg Aegon. Nu știm cine joacă rolul lui. Daemon se alătură în luptă de partea Rhaenyrei. La finalul acestui război civil, regatul este devastat.

Exploreaza subiecte similare:

Emma D'Arcy, Matt Smith, Game of Thrones, Emilia Clarke, Paddy

Alte știri din cinema

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells