Iată prima galerie de imagini din Serena, filmul cu Ana Ularu, Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence

de Gloria Sauciuc în 2 Apr 2014
Ana Ularu despre personajul ei din Serena: „Rachel e un erou tăcut. Unul din eroii necântaţi ai literaturii”

Primul set de fotografii din filmul Serena a fost dat publicităţii, via 2929entertainment.com, iar noi nu întârziem să vi-l punem la dispoziţie. Imaginea principală a articolului îi înfăţişează pe Ana Ularu şi Bradley Cooper

Serena este o dramă plasată în perioada crizei economice din perioada interbelică, în statul Carolina de Nord, ecranizarea romanului omonim al americanului Ron Rash, nominalizat la Premiul PEN/Faulkner 2009. Pelicula, regizată de câştigătoarea unui Oscar - Susanne Bier - va fi lansată în cinematografe în 2014.

Povestea este a lui George Pemberton (Bradley Cooper) şi a soţiei sale, Serena (Jennifer Lawrence), ce călătoresc în munţii din Carolina de Nord, unde întemeiază un imperiu al cherestelei, în anul 1929. Împreună, cei doi îşi guvernează domeniul ucigând sau supunând pe oricine se pune în calea ambiţiilor lor. Dar, atunci când Serena află că nu poate avea copii, pleacă să o ucidă pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita şi mama copilului lui George de dinainte ca el să se căsătorească. Şi, când începe să suspecteze că George îşi protejează familia nelegitimă, mariajul intens şi pasional al Pemberton-ilor se fisurează.

Iată ce declara în 2012 despre film Ana Ularu, pentru cititorii Cinemagia: „Structura este destul de teatrală în cel mai frumos sens al cuvântului, poţi detecta influenţa shakespereană sau a tragediei antice din cum a conceput Ron Rash romanul. Iar Susanne Bier a preluat povestea, şi-a însuşit-o şi sunt convinsă că rezultatul va avea tuşa ei unică de romantism, forţă şi verb. Toate firele narative sunt complexe, atât dragostea dintre George şi Serena, cât şi drama ei personală, momentul istoric discutat, al expansiunii industriale în lupta cu natura sălbatică şi gata să se apere versus primitivismul tehnologiei, tragedia lui Rachel, puritatea şi puterea ei, trădarea, loialitatea.

Sunt o serie de subteme care umanizează personajele şi dau poveştii un aer care o vor feri de încadrarea într-un gen. Nimic nu e monocord sau unifatetat. Iar personajele au aproape toate o importanţă crucială şi carne.

Asta am simţit eu, comparând sentimentul dat de roman şi văzând cum se nasc personajele şi ia viaţă o lume. Violenţa e prerogativul unei lumi a descoperirilor, a naturii umane nealterate de convenienţe, a unei cruzimi ce face parte din instinctul de supravieţuire în egală măsură cu nevoia de supremaţie. Mai departe urmează să decidă spectatorii pe cine iubesc şi cu cine ţin”.

Despre interacţiunea pe platou cu Jennifer Lawrence, Ana Ularu a spus pentru cititorii Cinemagia; „Tensiunea dintre personajele noastre a fost construită subtil, atent, iar faptul că noi două ne-am înţeles imediat, având acelaşi tip de umor copilăresc, ne-a ajutat să descoperim elemente şi raporturi de forţă foarte bune”.

Găsiţi aici interviul integral cu Ana Ularu despre filmul Serena.

Exploreaza subiecte similare:

Serena, Ana Ularu, Bradley Cooper, Susanne Bier, Jennifer Lawrence

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2014 21:50
Deci sa inteleg ca Ana Ularu este cea cu fata de spate? :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells