Iată noile costume Power Rangers, "o armură extraterestră translucidă, ce se cristalizează în jurul corpului"

de Cristina Grigore în 6 Mai 2016
Tinerii eroi par a fi o versiune mai puţin greoaie a lui Iron Man

Mighty Morphin Power Rangers dădea, în 1993, startul unei francize de succes a celor de la Saban, compania ce este gata să relanseze acum aventurile celor cinci adolescenţi dotaţi cu puteri extraordinare, singurii care pot ţine piept extratereştrilor ce le invadează oraşul şi ameninţă Terra. După mai multe fotogafii de pe platourile de filmare, şi cele în ne este prezentată şi antagonista Rita Repulsa (interpretată de Elizabeth Banks), Entertainment Weekly publică imaginea cu noile costume ale eroilor.

Yellow (Becky Gomez), Black (Ludi Lin), Red (Dacre Montgomery), Pink (Naomi Scott) şi Blue (R.J. Cyler) au lăsat deoparte costumele simple, din latex, pentru un look ceva mai sofisticat, modern – asemănător, într-o oarecare măsură, cu armura lui Iron Man, descrisă însă ca "o armură extraterestră translucidă, ce se cristalizează în jurul corpului".

Dacă pentru fanii producţiei originale pentru TV schimbarea nu este chiar de bun augur, Andrew Menzies, scenograful filmului, este convins de necesitatea aplicării acesteia: „Este destul de complicat să găseşti un limbaj nou de prezentare pentru un costum de supererou. În cazul nostru avem de-a face cu un costum extraterestru, care îi echipează automat, nu este ceva creat de mâna omului. Nu putem nici să îi mulţumim pe toţi, însă încercăm să atragem atenţia unui segment ceva mai matur al publicului şi să câştigăm noi fani”, a punctat el.
În regia lui Dean Isaelite (Project Almanac), Power Rangers se va lansa pe 24 martie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Elizabeth Banks, Ludi Lin, Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Power Rangers

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells