Iată intriga din A Haunted House 2

de Cristina Grigore în 26 Iun 2013
Paranormal Activity 4, Sinister, The Possession, Insidious, printre titlurile parodiate în sequel

Parodia lui Marlon Wayan, A Haunted House, lansată la începutul acestui an, s-a dovedit un succes pentru Open Road Films – încasările au fost de 50 de milioane de dolari la un buget de 2 milioane – motiv pentru care un sequel al filmului a fost recent anunţat. Studioul a anunţat ieri şi sinopsis-ul filmului, preluat de Bloody-Disgusting.com, în care se menţionează câteva din filmele ce vor fi parodiate în A Haunted House 2.

După ce în urma unui accident auto rămâne fără prietena sa posedată Kisha, Malcom (Wayans), o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Megan, mama singură a doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale bizare ce au loc în jurul casei şi al copiilor. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, spiritul Kishei apare peste drum şi nu este nimic mai rău decât a-i pune coarne unei foste iubite demon.

Realizatorii promit replici amuzante şi fiori de groază pe şira spinării. Printre filmele parodiate se vor afla titluri horror de succes, precum Paranormal Activity 4, Sinister, The Possession, Insidious,The Conjuring. Lansarea lui A Hounted House 2 va avea loc pe 28 martie 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Marlon Wayans, A Haunted House, A Haunted House 2, Paranormal Activity 4, Sinister, The Possession, Insidious, The Conjuring

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 26 iunie 2013 16:55
Uuuu de-abia astept , am ras in hohote la prmul film .
Cravan pe 26 iunie 2013 19:12
Primul film a fost foarte bun si foarte amuzant, Marlon Wayan a facut o treaba buna sa speram ca si a doua parte va fi la fel.
alex_il_fenomeno pe 17 iulie 2013 13:28
A fost ok, dar nu credeam ca se va face si o continuare...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells