Iată imaginea perfectă a lui Batman

de Cristina Grigore în 2 Ian 2013
Iată imaginea perfectă a lui Batman

Din seria de actori care au purtat costumul ”Cavalerului Negru”, Christian Bale și Michael Keaton pare să-și fi adjudecat cei mai mulți fani, însă nici Adam West, George Clooney sau Val Kilmer nu au arătat rău în rolul lui Batman. Un utilizator al Reddit.com a eliminat însă elementul comparativ și a inclus într-un program de grafică pe calculator imaginile actorilor enumerați pentru a obține ceea ce el a numit ”un Batman perfect”.

Folosind aceeași metodă, el a combinat fețele lui Christopher Reeve, Tom Welling, Brandon Routh și Henry Cavill pentru a vedea care este versiunea combinată a actorilor ce l-au întruchipat de-a lungul timpului pe Clark Kent/Superman. Sigur, curiozitatea internautului nu are nicio finalitate practică, în afară de aceea de a vedea dacă imaginea obținută pentru cei doi supereroi ar putea constitui un punct de reper în alegerea actorului cu fizicul cel mai potrivit pentru rol.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BestDreamer pe 2 ianuarie 2013 10:03
Christian Bale e singurul care mi-a placut, asa ca...
HarryCineastul5 pe 2 ianuarie 2013 13:03
Pe Adam West nu l-am vazut in film, George Clooney a fost nepotrivit (cel putin in primele 20 de minute in care am suportat filmul), Val Kilmer, mi s-a parut doar putin mai potrivit decat Kilmer. Keaton a mers, dar nu in totalitate, poate din cauza lui, poate din cauza regiei, personalitatea nu prea se potrivea cu fizicul, adica ce spunea era destul de paralel cu ce facea (gesturi, actiuni). Clar, Christian Bale (pai cum sa nu fie un englez, cel mai potrivit in rolul unui american?) e cel mai bun. Nolan a creat un personaj puternic interpretat de un actor incredibil.
HarryCineastul5 pe 2 ianuarie 2013 13:03
*decat Clooney
Nimicdinceparafi pe 2 ianuarie 2013 14:42
Superman seamana tot cu Brandon Routh.
IulianManea54 pe 2 ianuarie 2013 18:43
Parca seamana cu Bale...
blackheart4you pe 2 ianuarie 2013 19:20
da
alex_il_fenomeno pe 13 februarie 2013 17:50
Arata interesant, un personaj extrem de hotarat!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells