Iată-i pe maleficii The Penguin și The Riddler din noul The Batman!

de Marina Florea în 13 Ian 2022
Într-o mare de oficiali corupți și figuri politice rău-intenționate, eroul justițiar a devenit singura întruchipare a dreptății pe străzile din Gotham City

Imagini cu villainii din noul The Batman au fost date publicității: așadar iată-i pe Oswald Cobblepot-The Penguin (Colin Farrell), respectiv Edward Nashton-The Riddler (Paul Dano), actorii din spatele costumelor și prosteticii fiind - practic - de nerecunoscut.

„După doi ani în care a cutreierat străzile din Gotham City în costum de Batman, eroul Bruce Wayne (Robert Pattinson) a băgat frica în nelegiuiți, dar a intrat la rândul lui în tenebre”, stipulează sinopsisul oficial.

„Cu numai câțiva aliați - Alfred Pennyworth (Andy Serkis) și locotenentul Gordon (Jeffrey Wright) - într-o mare de oficiali corupți și figuri politice rău-intenționate, eroul justițiar a devenit singura întruchipare a dreptății pe străzile din Gotham City. Atunci când un ucigaș lovește elita din Gotham cu o serie de acțiuni malefice, o serie de indicii misterioase îl trimite pe Cel mai mare detectiv într-o anchetă în lumea interlopă, unde dă peste personaje precum Selina Kyle/Catwoman (Zoe Kravitz), Oswald Cobblepot The Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) și Edward Nashton -The Riddler (Paul Dano).

Pe măsură ce dovezile duc tot mai aproape de casă și amploarea planurilor vinovatului devine mai clară, Batman trebuie să lege noi prietenii, să găsească vinovatul și să aducă dreptatea într-o lume a puterii și corupției”, se vede în sinopsisul oficial.

Exploreaza subiecte similare:

The Batman, Robert Pattinson, Colin Farrell, Paul Dano, Andy Serkis, Jeffrey Wright, John Turturro, Zoë Kravitz

Alte știri din cinema

Studiourile Universal, date în judecată pentru absența din filmul Yesterday a Anei De Armas

Reclamanții susțin că singurul motiv pentru care au închiriat filmul din 2019 - din care scenele cu De Armas au fost tăiate - este pentru că actrița apărea în trailer

Robert Pattinson, rol principal în noul film al lui Bong Joon-Ho

Joon-Ho a mai semnat filmele Parasite, Okja, Snowpiercer, The Host

Cinemagia recomandă trei SF-uri care merită mai multă atenție

Lumile științifico-fantastice ale regizorilor James Cameron, Claire Denis și Lorcan Finnegan

Thriller-ul psihologic Miracol va rula în 19 orașe din România

Avanpremieră pe 24 ianuarie, în 21 de cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells