Iată finalistele pentru rolul principal feminin din filmul The Flash

de Cristina Grigore în 12 Iul 2016
Cântăreaţa Rita Ora se află printre ele

Site-ul TheHollywoodReporter.com a aflat numele celor trei actriţe rămase pe lista scurtă a preferatelor pentru rolul central feminin din The Flash. Producătorii au acum de ales între Kiersey Clemons (prima în imaginile din galerie; cunoscută din serialul Extant şi apreciată pentru rolul din Dope, recent succes la Sundance), Lucy Boynton (Sing Street) şi Rita Ora (50 Shades of Grey).

Supereroul DC Comics va fi jucat de către Ezra Miller, care a obţinut rolul în 2014, când cei de la DC au decis să nu combine universul TV cu cel al producţiilor cinematografice.

Filmul va fi regizat de Rick Famuyiwa (Dope), după un scenariu imaginat de Phil Lord şi Christopher Miller (The Lego Movie).

Personajul lui Miller, pe numele lui Barry Allen, şi-a făcut apariţia şi în Batman V Superman: Dawn of Justice. Noua versiune a lui The Flash va apărea şi în viitorul Justice League semnat de Zack Snyder.

Personajul central feminin nu a fost încă numit, însă speculaţiile fanilor merg către Iris West (într-o versiune diferită de cea a lui Candice Patton din serialul reţelei TV CW despre aventurile ultrarapidului supererou).

Exploreaza subiecte similare:

Rita Ora, Kiersey Clemons, Lucy Boynton, actor, The Flash

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells