Iată favorita pentru un important rol în franciza Dune!

de Ştefan Dobroiu în 10 Mar 2022
Florence Pugh are toate şansele să o joace pe prinţesa Irulan

Mulţi spun că Florence Pugh este cea mai plăcută surpriză din Black Widow, iar filmul cu Scarlett Johansson în rolul titular cu siguranţă a catapultat-o pe actriţa engleză în vârstă de 26 de ani în topul celor mai râvnite feţe proaspete de la Hollywood. Iată că Pugh negociază acum pentru importantul rol al prinţesei Irulan, care apare doar episodic în primul roman al seriei scrise de Frank Herbert, dar devine o prezenţă constantă în alte cărţi din franciză.

Dacă obţine rolul, Pugh îşi consolidează cariera cu apariţii în două dintre cele mai populare francize ale momentului. Rolul Yelenei, sora Natashei Romanoff, ar putea avea bătaie lungă în Universul Cinematografic Marvel, dat fiind că tânăra Văduvă Neagră le poartă resentimente Răzbunătorilor din cauza morţii surorii ei. Yelena a avut o apariţie în serialul Hawkeye, în care am văzut-o înfruntându-l pe supereroul interpretat de Jeremy Renner.

Prinţesa Irulan este unul dintre cele mai importante personaje feminine din franciza Dune. Ea este cea mai mare fiică a împăratului padişah Shaddam IV, cel care oferă casei Atreides darul otrăvit al planetei Arrakis, gest politic ce va duce la moartea lui Leto Atreides şi la adoptarea fiului său, Paul, de către fremeni, populaţia băştinaşă de pe Arrakis. Ştim de la primul epitaf din romanul Dune că Irulan va deveni consoarta lui Paul Atreides, dar cât de puternică e poziţia ei politică este cu totul altă poveste.

Dune: Part Two intră în producţie în câteva luni. Premiera globală este programată acum pentru în octombrie 2023.

Exploreaza subiecte similare:

Florence Pugh, Dune, Black Widow, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Hawkeye

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells