Iată de ce acțiunea din Captain Marvel a fost plasată în anii ‘90

de Cristina Grigore în 19 Iul 2018
Filmul cu Brie Larson în rol central se va lansa pe 8 martie 2019

Aventurile de pe marele ecran ale lui Wonder Woman s-au desfășurat în timpul Primului Război Mondial, iar cele ale lui Captain America: The First Avenger s-a desfășurat în vremea celui de-Al Doilea Război Mondial. Personaj crucial pentru Universul Cinematografic Marvel, Captain Marvel (Brie Larson) își va spune povestea de origine într-o altă perioadă distinctă a istoriei, anii ’90. Președintele Marvel, Kevin Feige, a explicat de ce a fost aleasă această perioadă, ce va aduce, practic, un omagiu filmelor de acțiune ale anilor ’90.

„Răspunsul se găseşte în povestea filmului, după cum veţi vedea. Însă aceşti ani ne-au permis să explorăm o zonă a MCU neatinsă până acum şi a fost distractivă revenirea la genul de acţiune al vremii. Ne-a atras, de asemenea, posibilitatea de a avea acces la acea parte a adaptării benzilor desenate în care Nick Fury nu ştia încă nimic despre extratereştri şi oameni cu abilităţi supranaturale şi de a prezenta războiul Kree-Scrull, ce ocupă o arie largă din mitologia Marvel. Această perioadă de timp a părut extrem de atrăgătoare, un mod plăcut şi amuzant de a-i oferi lui Captain Marvel propria sa poveste de origine”, a explicat Feige, citat de MovieWeb.com.

În filmul ce va ajunge în cinematografe pe 8 martie 2019, Carol Danvers, viitoarea Captain Marvel, este prinsă în războiul dintre rasele de extratereştri Kree şi Scrull. Nick Fury (Samuel L. Jackson) apare aici fără protecţia de ochi. Clark Gregg revine drept agentul Phil Coulson. Alături de Lee Pace, drept Ronan the Accuser şi Djimon Hounsou, drept Korath the Pursuer, alte personaje noi vor fi interpretate de Jude Law (Mar-Vell) şi Gemma Chan (Minn-Erva).

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Brie Larson, Wonder Woman, Captain America: The First Avenger, Kevin Feige, Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Lee Pace, Djimon Hounsou, Jude Law, Gemma Chan

Alte știri din cinema

The Fabelmans: autoportretul lui Spielberg

În ultimul său film, Steven Spielberg își reimaginează copilăria într-o fabulă despre locul talentului în lume și despre relația lui cu posibilitatea unei fericiri

Sărbătorește românește la Cineplexx!

Ziua Națională vine cu preț unic pentru filmele locale

Revin scurtmetrajele în cinematografe

Calupul de trei scurtmetraje „Dragoste”, în weekend la Union

Drama sportivă Gran Turismo turează motoarele

Se va lansa în luna august a anului viitor, cu Orlando Bloom în distribuție

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Camila701 pe 23 iulie 2018 13:19
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells