Iată data de lansare a lui Star Wars VII

de Cristina Grigore în 8 Nov 2013
Doi ani ne mai despart de relansarea francizei lui George Lucas

După o serie de articole pline de îngrijorare ale presei de profil, în care se vorbea despre amânarea lansării filmului până în 2016 şi revizuirea totală a scenariului, iată că data la care Star Wars: Episode VII a fost fixată pentru 18 decembrie 2015, anunţă Variety.com.

Primul film din noua trilogie Star Wars va începe filmările în primăvara anului viitor la Studiourile Pinewood. Sunt aşteptaţi să îşi reia rolurile Mark Hamil, Harrison Ford şi Carrie Fisher, iar distribuţia urmează să fie completată luna aceasta, unele audiţii libere fiind ţinute acum în Marea Britanie şi Irlanda (pentru figuranţii dornici să apară în film).

„Suntem foarte încântaţi că putem să vă anunţăm data oficială de lansare pentru Star Wars: Episode VII, ceea ce nu doar că va încadra cu succes perioada bogată în lansări din preajma sărbătorilor de iarnă, dar va şi oferi extraordinarei noastre echipe de filmare timpul necesar pentru a încheia această extraordinară peliculă”, a spus Alan Horn, preşedintele Studiourilor Walt Disney.

J.J. Abrams conduce filmările de pe scaunul regizoral, în vreme ce pentru scenariu acesta mai lucrează alături de Lawrence Kasdan (The Empire Strikes Back, Return of the Jedi). Michael Arndt, scenaristul iniţial al peliculei, a fost, se pare, omis din comunicatul de presă.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII, Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, J.J. Abrams, Lawrence Kasdan, Michael Arndt

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
0ctavian pe 8 noiembrie 2013 14:11
evident....politica Disney!
inainte de craciun..... numai bine pt a lansa o gama de jucarii si lucruri tematice.
marketing for dummies :)

keops pe 8 noiembrie 2013 17:06
asa e
nicolas84 pe 8 noiembrie 2013 17:49
Dar ce ma carcotasilor nu v-ar placea sa aveti globulete si turta dule in forma de Han Solo ? :))
AeroX pe 8 noiembrie 2013 19:30
Alan Horn e un nemernic cu interes exclusiv pentru $. Tot el a amanat acum cativa ani(cand era presedinte la WB) al 6-lea Harry Potter doar ca sa aiba incasari mai bune vara...iar in tot timpul ala filmul n-a meritat asteptarea la cate i-au lipsit. Asa ca abureli in declaratia lui! Pe tipul asta chiar il intereseaza doar banii! Il doare pe el undeva de "va şi oferi extraordinarei noastre echipe de filmare timpul necesar pentru a încheia această extraordinară peliculă".
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2014 21:09
Mai este destul, dar cred ca pana atunci noi idei pot fi fructificate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells