Iată cum va arăta costumul lui Tom Holland din Spider-Man: No Way Home

de Marina Florea în 15 Iul 2021
Un costum negru cu auriu, în tandem cu tonul întunecat pe care îl va avea noul film.

Nu foarte multe detalii se știu în acest moment despre Spider-Man: No Way Home, film cu premiera pe marile noastre ecrane pe 17 decembrie, așa că orice noi detalii care ar putea dezvălui câte ceva despre film ne atrag atenția. Publicația flickeringmyth.com face o legătură interesantă între nou lansatele figurine Hot Toys și costumul pe care îl vom vedea în al treilea film Spider-Man cu Tom Holland. Figurinele nou lansate îl arată pe Spidy purtând un costum negru cu auriu, în tandem cu tonul întunecat pe care îl va avea noul film.

Sensul de „fără cale de întoarcere (acasă)” poate sugera statutul de fugar al lui Peter Parker (Tom Holland), comentează publicația Screenrant. Spider-Man: Far From Home se încheia cu momentul în care identitatea secretă a lui Spider-Man era dezvăluită lumii întregi și - mai rău de atât - supereroul a căzut într-o cursă întinsă de Mysteryo fiind acum urmărit de autorități pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o și pentru atacuri teroriste pe tot cuprinsul Europei de care nu este răspunzător.

Fotografiile date publicității odată cu anunțarea titlului sugerează că evenimentele din film sunt plasate la câteva luni de anterioara producție, perioadă în care - cel mai probabil - Peter s-a ascuns de autorități. Totodată, imaginile dezvluie, cel mai probabil, ascunzătoarea lui Spidy.

Screenrant atrage atenția, însă, că în spatele titlului se mai poate ascunde o semnificație legată de mult-trâmbițata intersectare între universuri, cu un rol extins al lui Doctor Strange în evenimentele din Spider-Man 3. Se știe deja că acțiunea din Spider-Man 3 e plasată înainte de evenimentele din Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Coroborate acestea duc la ideea că personajul lui Tom Holland s-ar putea pierde în „Multiverse”, făcând eforturi extraordinare pentru a găsi o cale de întoarcere acasă.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: No Way Home, Tom Holland, Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Alte știri din cinema

Un nou film cu monştri e în pregătire la Universal: Renfield, cu Nicholas Hoult

Un personaj apropiat de Dracula, descris ca putrezind într-un azil după anii de vampirism

Cineplexx Baneasa te scoate la VIP din 5 august

Vei avea din nou șansa să te răsfeți cu cele mai bune meniuri și băuturi la sălile VIP

TIFF 2021 în cifre: premiere absolute şi zeci de proiecţii sold-out

93.000 de spectatori, 17 spaţii de proiecţie şi 179 de filme din 47 de ţări

TIFF Sibiu revine: peste 30 de filme și invitați speciali

Cea de-a 15-a ediţie a TIFF Sibiu are loc între 5 și 8 august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells