Iată cum Iron Man a luat înapoi Pietrele Infinitului de la Thanos

de Gloria Sauciuc în 11 Aug 2019
Regizorul şi scenariştii lui Avengers: Endgame clarifică modul în care s-au petrecut evenimentele

Avengers: Endgame a oferit un final grandios dar - ca de obicei - fanii au rămas cu câteva întrebări fără răspuns, şi cu anumite porţiuni din povestea filmului care ar merita câteva explicaţii. Unul dintre punctele rămase neclare este cum anume Tony Stark/Iron Man a reuşit în ultima clipă să pună mâna pe Pietrele Infinitului, chiar sub nasul lui Thanos.

Fanii au parte de o explicaţie cu cap şi coadă: regizorul Joe Russo şi scenariştii Christopher Markus şi Stephen McFeely spun că trebuia să fim atenți la mănuşa pe care o purta Thanos în momentul confruntării cu Iron Man.

Stephen McFeely, citat de comicbook.com spune: „E adevărat că nu prea e clar cum a pus mâna pe ele... sunt două mănuşi asemănătoare care pot fi comandate cu ajutorul nanotehnologiei”.

Pentru că mănușa lui Thanos era din aceeaşi tehnologie ca armura lui Tony, Iron Man a reuşit să manevreze nano - interfaţa acesteia în aşa fel încât Pietrele Infinitului să ajungă în mâna lui, şi nu în cea a lui Thanos.

S-a repetat de-a lungul Infinity Saga că simplii muritori nu pot supravieţui atingerii Pietrelor Infinitului - darămite să le folosească pe toate. Numai datorită tehnologiei avansate din armura lui Iron Man, Tony are parte de timpul necesar pentru a-şi atinge scopul. Chiar şi aşa, pentru el ca om, efortul de a folosi Mănuşa se va dovedi fatal, chiar şi cu o armură protectoare.

Urmărirea îndeaproape a filmelor din Universul Cinematografic Marvel, acelea care au condus la Endgame, explică destul de bine de ce Iron Man era singura speranţă pentru o victorie din cele 14 milioane de alternative ale viitorului. El însuşi este cheia apărării întregii lumi, atât în sens propriu cât şi figurat.

Următoarele lansări Marvel sunt Black Widow pe 1 mai 2020, The Falcon and the Winter Soldier în toamna lui 2020, The Eternals pe 6 noiembrie 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings pe 12 februarie 2021, WandaVision în primăvara lui 2021, Loki în primăvara 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness pe 7 mai 2021, What If? în vara lui 2021, Hawkeye în toamna lui 2021 şi Thor: Love and Thunder pe 5 noiembrie 2021. 

 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Christopher Markus, Stephen McFeely, Joe Russo

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CPU pe 15 august 2019 21:46
Poate ne lamuresc de ce Stak nu ia dat un nanocostum lui Captain Marvel, nu ca ar fi avut nevoie, dar totusi,,. Presupun ca daca ai avea de infruntat Aramgeddonul vrei sa fii cat mai bine pregatit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells