Iată cum arată Thor şi Căpitanul America!

de Ştefan Dobroiu în 27 Ian 2010
Iată cum arată Thor şi Căpitanul America!

În spatele unui film cu supereroi nu stau doar banii încasaţi pe bilete sau, mai târziu, pe DVD-uri, ci şi un întreg arsenal de jucării, gadget-uri şi altfel de asemenea accesorii pe care un fan înrăit ar da orice pentru a le avea în colecţie.

Amuzant este când "fabrica de pitici" e mai harnică decât echipa de promovare a filmului. S-a întâmplat de mai multe ori să aflăm detalii importante despre anumite blockbustere din obiectele de colecţie promovate de parteneri ai casei de benzi desenate sau, şi mai bine, din cărţi de desenat despre acestea (ultimul exemplu ar fi mega-spoilerele din Transformers 2). Acum a venit rândul lui Thor şi-al Căpitanului America, eroii din spatele a două dintre cele mai comentate filme din 2011.

Poţi vedea în galeria acestui articol cum vor arăta figurinele (şi implicit costumele de pe marele ecran) ale celor doi. Producătorul este Kotobukiya, o companie specializată pe obiecte de colecţie inspirate de eroii DC Comics, Marvel şi Star Wars. Printre ultimele "intrări" de pe lista lor se numără Iron Man, Incredibilul Hulk şi Punisher.

Thor se lansează pe 20 mai 2011, în timp ce The First Avenger: Captain America are premiera pe 5 august.

Ce părere ai despre aspectul supereroilor?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Eustake pe 27 ianuarie 2010 17:25
Nu vreau sa supar pe cineva dar eu nu inteleg ce vad unii la acest Captain America. Fata de alte personaje super-eroul asta parca traieste sa preaslaveasca Tara Tuturor Posibilitatilor...
H A T E R pe 27 ianuarie 2010 17:31
in schimb Thor sper sa rupa.. si ca plot si ca efecte si sa se mentina si distrubutia
Crusher2008 pe 27 ianuarie 2010 18:32
Redactorii de la CineMagia, inteligenti ca intotdeauna! Asa, de curiozitate, autorul articolului a dat macar un search pe Google sa vada cum arata Captain America si Thor in benzile desenate de la Marvel? O sa raspuns tot eu: nu. Pentru ca, daca dadea, stia ca jucariile alea sunt facute dupa cum arata in comic books. Jucariile cu X-Men arata toate ca in benzi (in galben), nu ca in filme in costumele alea dubioase. Varza!
iulian pe 27 ianuarie 2010 20:55
desene animate...
Mihai pe 27 ianuarie 2010 23:18
Thor este bazat pe desenele lui Olivier Copiel cine a relansat de recent seria la Marvel, si este exact replica a ceea ce este in comicsuri. Iar Captain america ce este prezentat aici cred ca este bazat pe versiunea Ultimates a lui Bryan Hitch, are asemanari extreme, insa aici pare a avea casca ... Nu stiu, dar nici asta nu cred ca este ceva bazat pe film.

Oricum sper ca Captain se va misca cumva cum se misca Blonsky inainte sa se transforme in Abomination, in ultimul Hulk ...

RavenScar pe 28 ianuarie 2010 17:53
Captain America sucks....in schimb cred ca filmul cu Thor va fi foarte bun(mai ales ca e regizat de Kenneth Branagh)
scream-stefy888 pe 7 februarie 2010 16:43
foate faine costumele...in schimb,am aflat ca thor poate face ca ciocanul sau sa faca portaluri spre alta dimensiune...marfa,nu?
alex_il_fenomeno pe 9 iulie 2010 10:15
cred ca o sa fie cu mult peste "Clash of the titans"!
marius93 pe 22 iulie 2010 22:02
:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells