Iată ciudata scenă cu Tom Hardy din The Last Jedi, tăiată la montaj

de Cristina Grigore în 16 Mar 2018
Personajul lui Hardy a avut un dialog „periculos” cu Finn, însă accentul acestuia ar fi făcut notă discordantă

O scenă căzută la montaj din Star Wars: The Last Jedi a devenit o curiozitate printre fanii seriei. Se vorbea încă dinainte de lansarea filmului de faptul că starul lui Peaky Blinders şi The Dark Knight Rises a apărut la un moment dat la filmări alături de John Boyega şi vizitatorii surpriză ai producţiei, prinţii William şi Harry. Scena în cauză a ajuns online zilele trecute, odată cu lansarea pe DVD/Blu-ray a filmului şi ne-a făcut să înţelegem de ce realizatorii au ales să nu o includă în materialul final.

Dacă vocea lui Tom Hardy este prezentă în amintita scenă (deşi cu un ciudat accent sudist), nu acelaşi lucru se poate spune despre faţa lui. Actorul interpretează un… startrooper, unul care îi dă ceva ceva fiori reci lui Finn (Boyega) în încercarea sa de a se infiltra în baza Primului Ordin. Cum dialogul în cauză nu servea în nici un fel scenariului – ar fi făcut chiar notă discordantă din cauza accentului ciudat al lui Hardy - a căzut la montaj.

Şi Daniel Craig a apărut ca stormtrooper în Star Wars, însă nimeni nu a ghicit la vremea respectivă cine se ascunde sub costumul masiv al celui pe care Rey îl convinge să o elibereze din cătuşe şi să părăseacă camera, lăsând uşa deschisă şi arma căzută pe podea (în The Force Awakens).

Însă, chiar şi fără Tom Hardy – şi prinţii Harry şi William, care au avut şi eu o scenă filmată, dar căzută la montaj – The Last Jedi a strâns laolaltă o mulţime de staruri. Au apărut în film fostul membru al trupei Take That, Gary Barlow (ca ofiţer al Rezistenţei), Justin Theroux, Lily Cole, Ellie Goulding, Joseph Gordon-Levitt (un extraterestru de pe Canto Bight). Gareth Edwards, regizorul lui Rogue One, a apărut ca luptător al Rezistenţei. Asemenea şi cineastul Edgar Wright.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: The Last Jedi, Tom Hardy, John Boyega, Daniel Craig, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Justin Theroux, Joseph Gordon-Levitt, Gareth Edwards, Edgar Wright, Rogue One: A Star Wars Story

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 17 martie 2018 14:38
Amuzant Tom Hardy...hahhaaa (dar e bine c-a scos-o Rian Johnson).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells