Iată cine nu va lipsi din Alien: Covenant

de Cristina Grigore în 21 Iun 2016
Ridley Scott a păcălit fanii seriei şi a rezervat o surpriză pentru continuarea lui Prometheus

Îndelug aşteptata continuare a lui Prometheus – în incontestabilă legătură cu seria Alien – se pregăteşte să ajungă pe marile ecrane în vara următoare, iar filmările sunt acum în toi, sub bagheta lui Ridley Scott. Cineastul nu doar că nu a dezvăluit prea multe despre acţiunea noului Alien: Covenant, însă a păstrat chiar misterul în ceea ce priveşte soarta unuia dintre personajele cheie.

Deşi anunţa, nu demult, că Naomi Rapace nu va mai face parte din distribuţia sequel-ului, iar povestea se va concentra pe misiunea unui nou grup de exploratori, ce îl descoperă pe David, „singurul locuitor” al unei planete sumbre, plină de pericole, iată că interpreta lui Shaw va apărea, totuşi, în film.

Deadline.com a relatat că Noomi Rapace şi-a făcut apariţia pe platourile de filmare din Australia ale lui Convenant pentru „filmări de câteva săptămâni”. Speculaţiile presei au oscilat între posibilitatea ca scenele în cauză să fie ori o explicaţie a ceea ce s-a întâmplat cu Shaw şi David odată ce au pus pe o nouă traiectorie nava, ori câteva momente de flashback, ori un rol cu totul nou al lui Shaw în poveste. Cert este că din echipajul ce descoperă lumea întunecată în care se află David face parte Daniels, mama eroinei Ripley, interpretată de actriţa Katherine Waterson. Vom vedea ce surprize ne mai rezervă Ridley Scott în Covenant din 4 august 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Alien: Covenant, Noomi Rapace, ridley scott

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells