Iată ce i-a șoptit la ureche micuțul Groot lui Rocket, la finalul filmului Avengers: Infinity War

de Gloria Sauciuc în 7 Mai 2018
Atenție, articolul de mai jos conține SPOILERE, nu citiți dacă nu ați văzut încă Infinity War!

Cineastul James Gunn a scris dialogurile Gardienilor Galaxiei din filmul Avengers: Infinity War, film la care a semnat și producția, așa că a fost în măsură să răspundă întrebării fanilor intrigați de o scenă din finalul filmului.  Adolescentul extraterestru Groot îi șoptește ceva la ureche lui Rocket, înainte să fie „luat” de Thanos. Fanii filmului au fost curioși ce i-a șoptit Groot lui Rocket, așadar care au fost ultimele cuvinte ale lui Groot.

Ultimul „I am Groot”/„Sunt Groot" dezvăluie multe despre relația dintre cele două personaje dintre Gardienii Galaxiei, Groot și Ratonul Rocket.  Avengers: Infinity War nu doar că reunește aproape toate poveștile din Universul Cinematografic Marvel din ultimii 10 ani, însă le și dă tuturor o conotație nouă, schimbând tot ceea ce știam cândva despre MCU.

Povestea filmului are de-a face cu Thanos (Josh Brolin), un personaj masiv și pus pe rele, a cărui apariție a fost anunțată încă din 2012 odată cu Avengerii din acel an. Thanos are un obiectiv major: să șteargă jumătate din viața de pe Pământ, pentru a permite celeilalte jumătăți să prospere. Un fel de genocid, împotriva căruia luptă eroii MCU. Thanos caută să reușească ceea ce și-a propus strângând laolaltă cele șase Pietre ale Infinitului care, odată adunate, îi dau puterea să șteargă jumătate din oamenii din întregul Univers - inclusiv, firește, pe jumătate dintre eroii MCU.

Până la finalul filmului, planul îi va reuși. Majoritatea Gardienilor își pierd viața, inclusiv cel mai simpatic arbore vorbitor, Groot (voce Vin Diesel).  Rocket Ratonul (Bradley Cooper) supraviețuiește. Și, totuși, dispariția jumătății de univers nu are loc instantaneu. Groot și Rocket mai au parte de un moment împreună, însă cum Groot spune doar o propoziție, „Eu sunt Groot", a fost nevoie de explicațiile lui James Gunn pentru a înțelege limbajul lui Groot.

În cazul lui Groot, știm că avea o relație specială cu Rocket. Cineastul James Gunn declară că adolescentul Groot îi spune „tată” lui Rocket. Informația face retroactiv scena dintre Rocket și Groot mult mai tulburătoare. 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Josh Brolin, Vin Diesel, Bradley Cooper, James Gunn

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
gunsquyen pe 15 mai 2018 18:00
watch : http://wikifilm.us/movie/299536/avengers-infinity-war.html

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells