Iată ce durată va avea Avengers 4, potrivit unuia dintre regizori

de Cristina Grigore în 9 Nov 2018
Joe Russo, jumătatea duo-ului aflat la cârma următoarei confruntări cu Thanos, spune şi că numeroasele efecte vizuale prelungesc timpul de post-producţie

Fanii Marvel care aşteaptă să vadă cum va continua Războiul Inifinitului ar face bine să îşi caute un scaun confortabil de cinematograf, pentru că Avengers 4 va dura în jur de trei ore.

Co-regizorul peliculei, Joe Russo, a dezvăluit informaţia într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Instagram (pornită însă cu scopul de a-şi promova noul bar deschis în Los Angeles). El a ţinut să arate totuşi durata menţionată ar mai putea suferi modificări, căci filmul se află încă în faza de post-producţie.

„Durata lui Avengers 4 este acum de trei ore. Să vedem dacă va rămâne aşa”, a spus el. „Ne aflăm la mijlocul fazei de montaj şi abia am început să adăugăm efectele vizuale. Sunt peste 3000 de efecte în film şi este nevoie de mult timp, energie şi efort pentru ele. Am început să lucrăm şi la coloana sonoră cu Alan Silvestri, dar mai avem destul de lucru la montaj”, a mai explicat cineastul.

Avengers: Infinity War a ţinut 149 de minute, însă acest timp de proiecţie extins la 180 de minute şi peste nu este caracteristic blockbusterelor (mai degrabă filmelor de autor). Singura producţie de acest fel care a ajuns la 3 ore şi 21 de minte a fost Lord of the Rings: The Return of the King.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War - Part II, Joe Russo, Alan Silvestri

Alte știri din cinema

Milla Jovovich, în prima imagine oficială din adaptarea jocului video Monster Hunter

Regia filmului este semnată de Paul W.S. Anderson (seria Resident Evil)

Venom a întrecut Deadpool 2 la box office-ul internaţional

Filmul se află acum pe locul şase în topul producţiilor cu cel mai mare succes la box office în 2018

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
peter_ennis pe 9 noiembrie 2018 13:34
Ba numai se termina americanii cu prostiile lor de filme ... ce dracu o poate sa se intample in 4 sa nu se fi intamplat in 3 :))) ... aaa da cred ca stiu ... avalansa de bani de la copii autisti care nu se prind ca de la primul incoace e acelasi film asta :))
Ovidiu239 pe 9 noiembrie 2018 17:02
Vorbesti aiurea. Este cel mai asteptat film din istoria universului Marvel. Inteleg ca aceste filme nu pot fi apreciate de toata lumea, dar daca spui ca se intampla acelasi lucru de la primul film incoace, inseamna ca n-ai vazut Avengers Infinity War.
mihnea_aspru95 pe 12 noiembrie 2018 15:54
n-a văzut, clar. Rămâne îndoctrinat așa @ennis (n-are un soi de scăpare). Filmele cu super-eroi sunt ceea ce-au fost cele western acum mulți mulți ani, adică să vină cu duiumul (nici atunci n-a fost extraordinar de rău, așa că nici acum nu este).
mihnea_aspru95 pe 9 noiembrie 2018 15:35
Un film cu super-eroi pe care mi-l amintesc, și să fi durat muuult; a fost The Dark Knight Rises (2h 45min), tot un final pentru acea serie, iar aici Avengers 4 (Annihilation sau Eternity, cum îl vor intitula) este un sfârșit pentru Faza a 3-a din MCU.

Dacă nu va avea fix 180 de minute, atunci 165 ar trebui să aibă, cum avusese și DC Comics cu al lor TDKR.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells