Iată ce a dorit Tommy Wiseau să spună pe scena Globurilor de Aur când a fost oprit de James Franco

de Cristina Grigore în 10 Ian 2018
Mesajul său urma să fie unul succint și pacifist

Era cât pe ce să îşi asigure „cele cinci minute de faimă” pe scena unui eveniment major de la Hollywood, însă a fost oprit de braţul celui care a primit un Glob de Aur pentru că l-a adus pe marele ecran. James Franco nu l-a lăsat pe Tommy Wiseau – realizatorul lui The Room, numit „cel mai prost film făcut vreodată”, a cărui poveste este exploatată în The Disaster Artist – să ajungă la microfon.

Ce dorea să spună Wiseau, un outsider al industriei cinematografice, ajuns în sfârşit să se bucure de atenţia elitei din Cetatea Filmului, au aflat cei de la publicaţia Rolling Stone, care l-au interpelat pe acesta după ceremonia de duminică seară. Mesajul lui, se pare, urma să fie extrem de succint şi pacifist: „Am vrut să spun doar că dacă oamenii s-ar iubi mai mult, lumea ar fi un loc mai bun. Mergeţi să vedeţi The Room, simţiţi-vă bine şi bucuraţi-vă de viaţă. Visul American este viu şi adevărat”.

Refuzul lui Franco de a-l lăsa să vorbească pe Wiseau nu a fost bine primit în mediul online. Cei de la Vulture.com au analizat însă ce ar fi trebuit să facă sau nu Franco în această privinţă, iar concluzia a fost că actorul ar fi fost ferit de toate comentariile dacă nu-l invita – pe scenă şi chiar la eveniment - pe regizorul filmului original (şi imposibil de vizionat), The Room.

În plus, Wiseau nu are deloc o bună reputaţie la Hollywood (este considerat misogin, printre altele), aşa că Franco s-a temut că vorbele sale nu vor da bine într-o seară marcată de o mişcare pro-feminină. În plus, susţine site-ul, Franco nu îi datorează nimic lui Wiseau, însă acesta, dornic de expunere, îi datorează toate clipele sale de faimă de acum celui care a adus într-o formă agreabilă povestea dezastruosului (devenit cult tocmai prin punctele sale negative) său film

Exploreaza subiecte similare:

James Franco, Tommy Wiseau, The Disaster Artist, The Room

Alte știri din cinema

Sebastian Stan îndrăgostit, în prima imagine din filmul Monday

Actorul de origine română va fi (re)văzut repede pe marile noastre ecrane, în producția Destroyer, din 25 ianuarie

Online streaming-ul nu va duce la desființarea sălilor de cinema

Netflix, HBO, Amazon, Hulu, iTunes, Disney+ nu vor lua clienții sălilor de cinema, se vede într-un studiu

Jason Momoa a dezvăluit care e cea mai grozavă parte din a fi Aquaman

Filmul se lansează pe marile noastre ecrane pe 21 decembrie

Sylvester Stallone a fost cel mai căutat actor pe Google în 2018

Nu toti cei aflaţi pe listă şi-au câştigat locul din motive demne de apreciat

Părerea ta

Spune-ţi părerea
woodstar pe 10 ianuarie 2018 13:02
The Room, imposibil de vizionat? Cred ca glumesti. Nu degeaba dupa 15 ani de la aparitie inca este difuzat in cinematografe. Nu degeaba se redeschide in toate cinematografele din toata America. Nu l-as numi imposibil de vizionat cand majoritatea cinematografelor deja sunt sold-out si sunt nevoite sa se mute in sali mai mari.
camaleonii pe 10 ianuarie 2018 16:05
aaa? unde se redeschide in toate cinematografele din SUA? si unde vezi tu sold-out-uri pentru The Room? cert e ca filmul a incasat in 2003 - 1.800 de dolari. wow ce suma!
woodstar pe 10 ianuarie 2018 16:18
Si uite si pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=hEUj5Lbb9BY. Filmul se deschide in 500 de cinematografe din America astazi, 10 ianuarie.
Gloria pe 10 ianuarie 2018 13:24
Are, totusi, 3,6 rating pe imdb...
woodstar pe 10 ianuarie 2018 16:07
Cine spune ca un film prost nu este distractiv? The Room e exemplul perfect. Recunosc, e unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata, dar mereu cand il vad ma face sa rad iar cel mai bine se savureaza cu prietenii. Sunt filme care au castigat Best Picture la Oscaruri si nu mai sunt vorbite in ziua de azi, The Room inca este vorbit, chiar mai mult decat a fost vreodata, mai ales datorita lui The Disaster Artist. Filmele sunt subiective, oricum.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells