Iată care este faţa reală a lui The Night King din Game of Thrones

de Cristina Grigore în 30 Aug 2017
Nu unul, ci doi actori au purtat coroana de ţepi şi sfredelitorii ochi azurii ai liderului Umblătorilor Albi

Încă din sezonul patru al lui Game of Thrones, fanii serialului au fost captivați de apariția înfricoșătoare și impunătoare a liderului Umblătorilor Albi (The White Walkers).

Misteriosul personaj a generat în mediul online nenumărate teorii legate de misiunea și importanța sa în poveste, însă mulți au fost curioși și cine este actorul care se ascunde în spatele machiajului palid, cu o coroană de țepi pe creștet și ochi ireal de albaștri. Cei de la elitedaily.com au găsit răspunsul.

Britanicul Richard Brake l-a întruchipat pe The Night King în sezoanele patru şi cinci ale serialului. Cum acesta a trebuit să renunțe la rol din cauza altor contracte de lucru, partitura a trecut apoi la actorul de origine slovacă Vladimir 'Furdo' Furdik, pe care l-am văzut, de alfel, în forma sa „umană” în scena din sezonul şase în care Bran află cum au creat Copii Pădurii viitorul personaj magic ce ameninţă să subjuge Westeros-ul (a treia imagine din galerie).

Furdik are 47 de ani şi lucrează la Hollywood, ca actor şi cascador, din 1990. A avut apariţii în The Huntsman: Winter’s War (2016), Exodus: Gods and Kings (2014), Thor: The Dark World (2013), Skyfall (2012). Se poate mândri chiar şi cu un premiu SAG (Screen Actors Guild), obţinut la comun cu echipa de cascadori ai serialului.

În postările de pe site-urile de socializare, în care s-a discutat care dintre cei doi arată mai bine ca The Night King, fiecare dintre actori a avut susţinătorii lui. Există şi o variantă… neutră, a celor care a declarat că – datorită timpului redus de prezenţă pe micul ecran al personajului, în care nu vorbeşte, doar priveşte ameninţător – nici nu au sesizat că din sezonul şase The Night King a avut o altă înfăţişare. Totuşi, majoritatea susţin că versiunea lui Burke era mai ameninţătoare, mai autentică („Furdo arată de parcă ar purta o mască, pe când Brake pare chiar întruchiparea Satanei”, este de părere unul dintre fanii GoT). 

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Richard Brake, The Huntsman: Winter's War, Exodus: Gods and Kings, Thor: The Dark World, Skyfall, Vladimir 'Furdo' Furdik

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells