Iată care a fost cea mai dificilă scenă din Blade Runner 2049

de Gloria Sauciuc în 12 Oct 2017
Scena de luptă pe un dig lovit de valuri ameninţătoare îi implică pe K (Ryan Gosling), Rick Deckard (Harrison Ford) şi pe replicanta Luv (Sylvia Hoeks)

Spre deosebire de filmul iniţial, „Blade Runner 2049” scoate acţiunea filmului dincolo de zidurile oraşului Los Angeles, o schimbare bine primită de regizorul Denis Villeneuve.

Fără îndoială, unele dintre cele mai grele zile de filmare au fost petrecute dincolo de zidul ce desparte Los Angeles de vecinătăţi,  într-un enorm bazin de apă, construit special pentru secvenţa esenţială de acţiune din „Blade Runner 2049”. Este o scenă de luptă pe un dig lovit de valuri ameninţătoare, scenă ce îi implică pe K (Ryan Gosling), Rick Deckard (Harrison Ford) şi pe replicanta Luv (Sylvia Hoeks).

Coordonatorul efectelor speciale, Gerd Nefzer şi echipa sa au supravegheat construcţia acestui bazin, cu capacitatea de 300 de tone de apă, care măsura între 1 m şi 5 m adâncime.

Echipa SFX a trebuit să construiască o macara–platformă care să permită mişcare limuzinei Spinner în bătaia valurilor.  „Era foarte important pentru Denis ca limuzina să nu stea imobilă ca o stâncă.  Iar macaraua asta a fost foarte dificil de construit”,  recunoaşte Nefzer.

Pentru a proteja actorii care trebuia să stea în apă uneori şi câteva ore la rând, s-au adus nişte boilere acţionate de motoare diesel, care menţineau apa la o temperatură confortabilă pentru corpul uman.  În contact cu noaptea rece, apa din piscină crea un abur, care părea un nor de ceaţă potrivit atmosferei.

Exploreaza subiecte similare:

Blade Runner 2049, Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks

Alte știri din cinema

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Cum arată Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury

Bryan Singer, regizorul peliculei biografice, a postat o nouă imagine de la filmări

Serialul multi-premiat dr. Foster revine la Diva, cu al doilea sezon

Premiera sezonului 2 al serialului săptămânal Dr. Foster este joi, 2 noiembrie, la ora 21:00, pe canalul Diva. În fiecare joi la 21:00 va fi difuzat câte un episod

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 12 octombrie 2017 18:27
A ieşit bine secevenţa asta.
Şi cu track-ul Sea Wall, a mers şi mai şi (Luv vs K, nice)

mihnea_aspru95 pe 12 octombrie 2017 18:28
*secvenţa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback