Iată care a fost adevărata cauză a morții artistei Lisa Marie Presley

de Gloria Sauciuc în 16 Ian 2023
Lisa Marie Presley a fost joi spitalizată după ce a suferit un stop cardiac la locuința ei din Calabasas, California, la abia două zile după ce a participat la Globurile de Aur împreună cu mama sa, Priscilla Presley, și cu echipa filmului Elvis

În timp ce adepții teoriilor conspirației au elaborat mai multe scenarii ce ar sta în spatele morții lui Lisa Marie Presley, adevărata cauză a decesului acesteia a fost dezvăluit: este vorba de un al doilea stop cardiac, survenit la spital. Mai multe publicații, printre care mirror.co.uk și TMZ, notează că starul a suferit două stopuri cardiace, iar familia artistei decedate a semnat un act prin care declara că nu își dorește resuscitarea, „din cauza condiției fără speranță” a artistei.

TMZ a mai raportat că artistei de 54 de ani i s-a pus un stimulator cardiac temporar în spital și că i s-a indus medicamentos coma, înainte să fie declarată decedată.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al legendarului Elvis Presley, care a murit în 1977, la doar 42 de ani, tot în urma unui stop cardiac, pe când Lisa Marie avea doar 9 ani. Cu toate acestea, artista și-a dedicat întreaga viață păstrării vii a memoriei tatălui ei.

Presley, de 54 de ani, a fost resuscitată la ea acasă și a reușit să își recapete pulsul înainte de a fi dusă la spital. Serviciile de urgență au confirmat că o femeie de cincizeci si ceva de ani a suferit o urgență medicală în orașul ei de reședință, fiind transportată la spital.

„Fiica mea, Lisa Marie, a fost dusă de urgență la spital. Acum primește cele mai bune îngrijiri. Rugați-vă pentru ea și pentru noi. Știm că vă rugăm pentru noi în întreaga lume și vă rugăm să ne tratați cu discreție în aceste momente”, a declarat mama ei, Priscilla Presley, pe Facebook, la doar câteva ore înainte de decesul femeii.

Lisa Marie și Priscilla Presley au participat la gala Globurilor de Aur și au fost în public atunci când Austin Butler a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-o dramă (Elvis).

copyright foto SkyNews

Exploreaza subiecte similare:

Lisa Marie Presley, elvis presley, Priscilla Presley

Alte știri din cinema

Ramon: comedie absurdă sau fiasco narativ?

În ultimul film al lui Jesús del Cerro, Pavel Bartoș interpretează un țăran viticultor sărac cu duhul, dar bogat în peripeții

Cristina Jacob, despre noul ei film în engleză: „Bătăile inimii nu au nevoie de nicio traducere”

„Filmul acesta e pentru publicul din România, tot atât cât este pentru publicul de oriunde. Vorbim despre sentimente și relații în care ne regăsim cu toții”, mai spune regizoarea

Stranger Things, cel mai vizionat serial pe streaming în 2022

Spectatorii din Statele Unite au petrecut un echivalent a 19,4 milioane de ani pe platformele de streaming...

Pe fondul unui peisaj violent și plin de figuri periculoase, serialul polițist Marion, din 2 februarie

Povestea este bazată pe seria de 15 romane despre Comisarul Marion, semnată de Danielle Thiéry - una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar, în 1976

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells