Iată când vor fi lansate Deadpool 2 şi alte două filme X-Men

de Cristina Grigore în 24 Apr 2017
New Mutants şi X-Men: Dark Phoenix, alături de continuarea lui Deadpool, vor ajunge în cinematografe anul viitor

20th Century Fox a confirmat datele de lansare a trei noi filme Marvel. Potrivit ComicBook.com, New Mutants va fi primul care va ajunge anul viitor pe marele ecran – pe 13 aprilie. Va fi apoi rândul lui Deadpool 2, programat în sezonul blockbusterelor, pe 1 iunie. Cât despre X-Men: Dark Phoenix, acesta va fi lansat pe 2 noiembrie.

New Mutants îl are în scaunul regizoral pe Josh Boone. Filmul, inspirat din prima serie de benzi desenate cu acelaşi nume, urmăreşte o generaţie de mutanţi adolescenţi pregătiţi la şcoala doctorului Xavier. Filmările vor începe în luna mai, printre locaţiile de filmare aflându-se Montreal şi Boston.

Ryan Reynolds va reveni în rolul lui Wade Wilson în Deadpool 2 sub indicaţiile unui nou regizor, David Leitch. Actorii din primul film vor reveni, în cea mai mare parte, în distribuţie, dar filmul va prezenta şi personaje noi. Cable este unul dintre acestea, interpretat de Josh Brolin.

Precedat de X-Men: Apocalypse, Dark Phoenix este centrat pe o saga populară din seria benzilor desenate X-Men; cea care o are în centru pe Jean Grey, cunoscută şi ca Phoenix – în benzile desenate The Dark Phoenix, Jean este posedată de o entitate cosmică (Phoenix), ce-i exploatează puterile şi o transformă într-un villain.

Sophie Turner va reveni în rolul lui Jean, iar Tye Sheridan şi Alexandra Shipp în cele ale lui Cyclops şi Storm.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool 2, Ryan Reynolds, Josh Brolin, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp

Alte știri din cinema

Jennifer Lawrence povesteşte o experienţă umilitoare de la începutul carierei

De la comparaţii în costumul Evei cu alte tinere, la aluzii sexuale, actriţa a acceptat totul pentru a putea avansa în branşă...

Iată titlul oficial al producţiei Star Wars despre Han Solo

Pelicula regizată de Ron Howard a încheiat marţi filmările

„Dumnezeu să ne ierte”, despre doi polițiști în căutarea unui monstru, din 27 octombrie

Inspectorii Velarde și Alfaro se confruntă pe neașteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede și cât mai discret, dar acțiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului

Michael Fassbender și Alicia Vikander s-au căsătorit

Interpretul lui David din Prometheus este acum soţul Avei din Ex Machina

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tuiila pe 24 aprilie 2017 14:26
De ce nu spuneti ca inaintea lui Dark Phoenix,o sa se lanseze alt X-Man-Supernova?
cavallioty pe 24 aprilie 2017 17:46
unde ai vazut tu asta?o sursa?
mihnea_aspru95 pe 24 aprilie 2017 23:59
@tuiila. "Supernova" (a fost doar un "working title"), el va fi însuşi X-Men: Dark Phoenix (continuarea lui "Apocalypse").
mihnea_aspru95 pe 25 aprilie 2017 00:01
Oricum, anul 2018 pentru super-eroi o să fie unul mult mai profitabil decât în anii 2015, 2016, 2017 (în special, că vor fi pe puţin 8 filme de acest gen (3 de la MCU, alte 3, de la FOX. Şi unul de fiecare, de la DCEU (Warner Brothers) respectv, Columbia Pictures (SONY)).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback