Iată când vom vedea cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher

de Marina Florea în 10 Iul 2021
În sezonul 2, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște.

The Witcher: Sezonul 2 va avea premiera (inclusiv în România) pe 17 decembrie 2021, a anunțat vineri platforma de streaming Netflix, în cadrul primului eveniment WitcherCon. Mult așteptata veste a fost prezentată în cadrul panelului „Deck of Destiny" la WitcherCon, alături de membrii distribuției Anya Chalotra, Freya Allan, Mimi M. Khayisa și Paul Bullion, precum și alături de showrunnerul și producătorul executiv The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich.

Teaser art-ul pentru The Witcher: Season 2 - cu Henry Cavill în rolul lui Geralt of Rivia și cu Freya Allan în rolul prințesei Cirilla din Cintra - a fost, de asemenea, lansat ca parte din anunțul surpriză.Bazat pe cea mai bine vândută serie de cărți fantasy, serialul The Witcher este povestea destinelor împletite a trei personaje din vasta lume a continentului, unde oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și a prospera, și unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

În sezonul 2, convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

În noul sezon, distribuția e alcătuită din Adjoa Andoh (Bridgerton) - care va apărea ca preoteasa Nenneke; Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) va apărea în rolul vrăjitoarei cu capacități de a-și schimba forma Philippa Eilhart; Liz Carr (Silent Witness, Devs) în rolul Fenn va avea misiunea de a deconspira informații de care se va folosi Geralt; Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) în rolul spionului Dijkstra; Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) în rolul Ba'lian; Simon Callow (A Room with a View, Four Weddings and a Funeral) în rolul Codringher este coechipierul lui Fenn; Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) în rolul magului Rience, care are misiunea de a o găsi pe Ciri.

Pe de altă parte, Yasen Atour (Young Wallander) va apărea în rolul lui Coen - un vrăjitor care o va antrena pe Ciri în lupta cu sabia, Agnes Born (Monster),  în rolul Vereena - un vampir cu aspectul unei femei, dar al cărei formă originală este de liliac uriaș, Paul Bullion (Peaky Blinders) în rolul Lambert - un tânăr vrăjitor, cu limba ascuțită, care o va antrena în luptă pe Ciri, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) în rolul Eskel - vrăjitor, prieten din copilărie cu Geralt of Rivia, care s-a antrenat cu acesta și care are o cicatrice pe obraz, Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) o va interpreta pe Lydia - o vrăjitoare care comunică numai telepatic, norvegianul Kristofer Hivju (sălbaticul roșcat din Game of Thrones) în rolul lui Nivellen - un bărbat blestemat să trăiască în sălbăticie, cu aspect de monstru, pe care numai dragostea adevărată îl poate salva și Mecia Simson va fi Francesca - regină a elfilor și vrăjitoare, de o frumusețe răpitoare.

Seria este regizată de: Stephen Surjik (The Umbrella Academy) care va regiza episoadele 201 și 202, Sarah O'Gorman (Cursed) pentru episoadele 203 și 204, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) episoadele 205 și 208 și Geeta V. Patel (Meet The Patels) va regiza episoadele 206 și 207.

Exploreaza subiecte similare:

Anya Chalotra, Freya Allan, Paul Bullion, The Witcher , Henry Cavill, Adjoa Andoh, Bridgerton, Cassie Clare, The Irregulars, Liz Carr, Silent Witness, Devs, Graham McTavish, Outlander, Downton Abbey, Kevin Doyle, Happy Valley, Simon Callow, A Room with a View, Four Weddings And A Funeral, Yasen Atour, Agnes Born, The Umbrella Academy

Alte știri din cinema

Unde se va opri Inside Out 2? Noi recorduri pentru animaţia Pixar

Continuarea a încasat 1,44 miliarde de dolari, dar totalul s-ar putea să fie considerabil mai mare

Primul serial Alien termină filmările: acţiunea are loc pe Terra!

Alien: Earth îi are în rolurile principale pe Sydney Chandler şi Timothy Olyphant

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 13 iulie 2021 09:03
Şi pe data de 23 august o să aibă premiera Coşmarul Lupului, povestea despre mentorul lui Gerald. https://fb.watch/6IVv_J7uW1/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells