Iată când se lansează Assassin’s Creed

de Cristina Grigore în 7 Ian 2015
A fost stabilită de asemenea şi data de lansare a altor producţii ofertante ale studiourilor Fox

Unele dintre cele mai aşteptate titluri ale studiourilor Fox - Assassin’s Creed, dar şi Fantastic Four 2, alături de următorul film al francizei Planet of the Apes, au primit datele de lansare în cinematografe, scrie TheHollywoodReporter.com.

Astfel, adaptarea inspirată din seria de jocuri video Assassin’s Creed, cu Michael Fassbender în rol central, va ajunge în cinematografe pe 21 decembrie 2016. Lansarea celui de-al treilea film Planet of the Apes, momentan neintitulat, a fost amânată din 29 iulie 2016 pe 14 iulie 2017. Tot în 2017 vom vedea şi cel de-al doilea film Fantastic Four, mutat de pe 14 iulie, pe 2 iunie.

Studiourile Fox vor mai lansa în anii următori două producţii captivante, cu o distribuţie de primă mână: pe 25 decembrie2016 a fost programat The Greatest Snowman on Earth (cu Hugh Jackman în rolul lui P.T. Barnum) şi drama romantică The Mountain Between Us (cu Charlie Hunnam şi Rosamund Pike), ce va putea fi văzut abia din 10 februarie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Assassin's Creed, The Greatest Showman on Earth, The Mountain Between Us, The Fantastic Four 2

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 7 ianuarie 2015 09:42
Assassin's Creed = No brain required
Apesi click click si iar click click etc. ... si omori pe toti nu-ti trebuie prea multa inteligenta, cred ca si primata ar juca cu succes asemenea joc.

DarkRazor pe 8 ianuarie 2015 01:34
Suferi?
tafalogugabriel pe 7 ianuarie 2015 18:14
Nu prea am avut parte de adaptari bune dupa jocurile video in ultimii ani,insa Assassin’s Creed pare promitator.Mie unuia imi plac jocurile Assassin’s Creed,ba chiar le am pe toate pe mobil,iar ideea unui film e interesanta,in special prin faptul ca in rol central il vom avea pe Fassbender.Primele 2 filme din noua serie Planeta Maimutelor au fost grozave,in special al 2-a,si abia astept a 3-a parte.De Fantastic Four nu stiu ce sa spun,deoarece nici macar prima parte nu a aparut,si eu unul inca am indoielile mele legate de acest proiect.E ceva ambitios ca cei de la Fox isi planifica filmele pe termen mai lung,insa nici macar un singur trailer al primei parti nu a aparut inca,si nimeni nu stie la ce sa se astepte.In orice caz,ne asteapta filme interesante in urmatorii ani :)
spartacus pe 8 ianuarie 2015 10:50
Eu astept cu interes si nerabdare filmul. Nu am jucat niciodata jocul, am vazut doar secvente la tv, dar mi-au placut scenele de acolo, atmosfera gotica etc. Sper sa respecte cat de cat jocul, dar sa vina si cu ceva nou. Parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells