Iat-o pe eroina care ar putea să facă legătura între Gardienii Galaxiei şi Răzbunători! Nu e Gamora...

de Gloria Sauciuc în 26 Ian 2015
Are legături cu Vision, cu Scarlet Witch şi cu Quicksilver, însă colaborarea ei cu Gardienii Galaxiei este una mult mai veche

După super-succesul Gardienilor Galaxiei şi The Avengers, întrebarea dacă cele două universuri se vor intercala a fost pe buzele tuturor fanilor. Aparent, The Avengers: Age of Ultron ar putea să prezinte publicului un nou personaj, pe Mantis (Călugăriţa), scrie Cinemablend. Informaţia vine, după câte se pare, de la o sursă care cunoaşte bine planurile Marvel.

Dacă Marvel îşi propune într-adevăr să lege cele două universuri de personaje, acesta ar fi eroina ideală care să îi satisfacă obiectivul. Şi acest lucru, unirea celor două echipe, ar fi ceva destul de necesar pentru... Războiul infinitului.

Anul trecut, Joss Whedon dădea un interviu în cadrul premierei, la Londra, a Guardians of the Galaxy, în care discuta despre sequel-ul filmului Avengers. În interviu, se declara că vor exista patru roluri feminine importante. Ştim - totodată - de Scarlet Witch şi de Black Widow. Ştim, de asemenea, că Maria Hill şi Peggy Carter fac parte din distribuţie dar, totuşi, nu e clar despre ce personaje este vorba. Iar în ultimul trailer din Age of Ultron s-a putut vedea o misterioasă femeie care se dezbrăca într-o peşteră. Aşadar, dacă există un personaj feminin puternic, Mantis ar putea fi o alegere interesantă.

În benzile desenate, Mantis se potriveşte în universul Avengers prin legăturile cu Vision, cu Scarlet Witch şi cu Quicksilver, însă colaborarea ei cu Gardienii Galaxiei este una mai veche, datorită relaţiilor cu Thanos.

Ţinând cont că filmul Gardienii Galaxiei a spart recordurile de box-office anul trecut, ideea unui eveniment cross-over care ar reuni cele două echipe împotriva lui Thanos pare să aibă sens. Şi, deja, există cele două Pietre ale Infinitului care leagă cele două universuri. Însă ar putea un rol minor să fie punctul cheie înainte de o întâlnire faţă în faţă? Va trebui să aşteptăm ca personajele să ajungă pe ecran, atunci când Avengers: Age of Ultron va apărea în cinematografe în luna mai.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers, Guardians of the Galaxy, Joss Whedon

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 26 ianuarie 2015 11:02
Orice rahat este interesant atata vreme cat este de la Marvel.
Bayard pe 26 ianuarie 2015 11:54
Am auzit si eu teoria asta.... dar a fost prima oara cand am auzit de Mantis

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells