Ian McShane, rol-cheie în Game of Thrones sezonul 6

de Gloria Sauciuc în 3 Aug 2015
Familia lui Theon Greyjoy, alcătuită din pirați însetați de sânge, un arbore genealogic din care se remarcă bărbați violenți și agresivi verbal

Ian McShane se întoarce în producțiile HBO: actorul din Deadwood a semnat pentru un rol mic, dar „capital” în cel de-al șaselea sezon al Urzelii Tronurilor, sccrie presa internațională. Detalii despre rolul talentatului actor - celebru pentru înjurăturile colorate - nu au fost încă date publicității. 

Informațiile despre distribuția următorului sezon al serialului dau de înțeles că centrul de greutate al acțiunii se va apropia de familia lui Theon Greyjoy: pirați însetați de sânge, un arbore genealogic din care se remarcă bărbați violenți și agresivi verbal. Dintre personajele de vârsta lui McShane, ar putea fi trei unchi ai lui Theon care au, în roman, un rol mai pregnant.

Dacă McShane nu ar fi avut de ce să fi fost distribuit în rolul brutei Victarion, ceilalți doi - agresivul căpitan de pirați Euron și fanaticul Aeron ar putea fiecare să fie un rol potrivit pentru aerul violent, shakespearian al actorului britanic, scrie avclub.com.

Aeron, mai ales, este un personaj senzațional, cu replicile sale elocvente, jumătate filosofice jumătate amenințătoare: „Ceea ce a murit nu poate muri, ci se va ridica din nou, mai tare, mai puternic”. Și cu asta, Ian McShane va da fiori pe spate fanilor dedicați Deadwood.

Chiar și așa, Urzeala tronurilor nu a dus niciodată lipsă de roluri pentru actori de teatru mai în vârstă, iar McShane are de unde alege.

Însă, în altă ordine de idei, producătorii David Benioff și Dan Weiss ar putea să-i dea lui McShane și un rol minor în care să abia să spună două cuvinte înainte de a fi înghițit de un dragon. Urmează să vedem.

Exploreaza subiecte similare:

Ian McShane, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 3 august 2015 11:08
E cu 15-20 de ani prea batran pentru rolurile lui Euron si Aeron.
CPU pe 3 august 2015 19:57
in show personajele sunt mai batrane, in carti sunt mai tinere. Mad king, Randyll Tarly, Howland Reed, Euron, inclin sa cred ca va juca rolul lui Randyll cu aparitii putine in sezonul 6, dar mai multe in sezonul 7
Han_Solo pe 3 august 2015 12:22
Depinde, daca va juca un personaj negativ atunci probabil va prinde chiar si cateva sezoane, daca va juca un personaj pozitiv atunci nu va supravietuii mai mult de cateva minute.
bogyvaly pe 4 august 2015 12:32
Nu fi carcotas :) In plan real, in Game of Thrones nu prea exista personaje pozitive sau negative ci personaje gri,

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells