I, Frankenstein, eșec la box office-ul american

de Cristina Grigore în 28 Ian 2014
Ride Along ocupă în continuare locul întâi

Singura producție de amploare nou intrată în week-end în topul filmelor cu cele mai bune încasări de pe continentul nord-american, I, Frankenstein, nu a reușit să impresioneze publicul, lucru reflectat de suma obținută din vânzarea biletelor, de opt ori mai mică decât bugetul de producție.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, filmul cu Aaron Eckhart în rol central a avut încasări de numai 8 milioane de dolari, ce l-au plasat abia pe locul șase în clasament. La un tomatometru de numai 5 procente și un cost de producție de 65 de milioane de dolari, I, Frankenstein deschide lista filmelor neproductive ale anului.

Locul întâi este ocupat în continuare de Ride Along, comedia ale cărei încasări au fost în acest week-end de 21,2 milioane, ceea ce a dus totalul american la 75 de milioane de dolari. În ciuda cronicilor nu foarte entuziaste primite de film, la un buget de producție de 25 de milioane de dolari, acesta este considerat un succes, un sequel fiind deja anunțat.

American Hustle, The Wolf of Wall Street și August: Osage County, trei dintre filmele cu nominalizări la Oscar 2014, se mențin în topul 10 al încasărilor.

Exploreaza subiecte similare:

I Frankenstein, Aaron Eckhart, Ride Along, American Hustle, The Wolf of Wall Street, August: Osage County

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mariusdbrsc pe 28 ianuarie 2014 14:27
Ei serios acum chiar se astepta cineva sa fie un success??????
Mishu25 pe 28 ianuarie 2014 20:27
La noi pe locul 1 :D
Arlequinade pe 28 ianuarie 2014 21:47
Noi suntem mai speciali.
AlineziaBumfi pe 29 ianuarie 2014 11:24
Ce ma bucur ca nu l-am trecut in lista mea cu filme de vazut in 2014 :))
zeno.marin pe 29 ianuarie 2014 11:28
"Frankenștein, eșec la box office-ul american". Na ca le-a ajuns pana si lor sa le fie greata, dupa ce au mancat kilograme intregi de "francize" cu gura plina la refuz...
insuccesul nu e doar la box-office, ci peste tot si complet previzibil de cum te uiti la poster sau doar citesti titlul. Cate zeci de Frankenșteinuri mai asteptam? Nu ne ajung cateva? Nici macar nu merita descarcat ilegal. Si totusi 65 milioane $??? Da-le zuckerbergilor bani si uite ce fac cu ei.... Fie e o risipa nesimtita, paguboasa si total neinspirata, caci se pare ca idioti exista peste tot sau, dimpotriva, "baieti destepti", iar filmul asta e o doar o alta forma ingenioasa de spalare de bani. Ca prea sunt multi.

yukkio pe 3 februarie 2014 13:46
alt esec,macar acum si-au dat seama de asta
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 19:19
Si nici nu prea a avut concurenta...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells