Hulk Hogan, impresionat de noii mușchi ai lui Chris Hemsworth

de Marina Florea în 5 Iun 2021
O poză recentă, făcută pe platourile de la Thor 4, în ultima zi de filmări, a dezvăluit fizicul impresionant al actorului

Pe măsură ce Chris Hemsworth face mușchi pentru a juca rolul legendei wrestling-ului Hulk Hogan în biografia care urmează să fie transformată în film, laudele continuă să vină de la protagonistul real al biografiei. Într-o poză recentă, făcută pe platourile de la Thor 4/Thor: Love and Thunder, în ultima zi de filmări, Hemsworth a făcut ceea ce știe cel mai bine: și-a arătat bicepșii și tricepșii masivi în fața camerei de filmat, îmbrăcat într-un tricou mulat, scrie prevention.com/fitness.

„E ziua națională de odihnă, așa că am crezut potrivit să public o poză super relaxată”, glumea Hemsworth (cred că singura persoană care nu se amuza era cascadorul care îl dubla pe Hemsworth, care comenta cu jumătate de gură cât de greu e să ții pasul cu starul de acțiune).

Poza, firește, a atras atenția lui Hogan, care în ultima vreme a urmărit dezvoltarea fizică a lui Hemsworth, supraveghind modul în care actorul din Avengers îi calcă pe urme în dezvoltarea fizicului, semănând tot mai mult cu imaginea adevăratului Hogan, campion de două ori la World Wrestling Entertainment Hall of Fame.

După o postare pe propriul său cont de Instagram, Hogan adăuga: „Fratele meu are acel aer de Hogan, pare că l-ar putea învinge și pe Andre”, referindu-se la legenda wrestlingului, defunctul Andre Uriașul. Hogan a mai reacționat și la alte imagini ale lui Hemsworth care ilustrau creșterea lui musculară.

Atunci când o poză de la sală în care Hemsworth învârtea un pneu uriaș a ajuns pe net - actorul fiind comparat cu Hogan - wrestlerul a răspus entuziast pe Twitter: „Deja e ca mine! E gata, FRATE!”, scria Hogan pe atunci. „Dar arată oare destul de bine să mă joace pe mine, ha,ha,ha?.”

Exploreaza subiecte similare:

Hulk Hogan, Thor: Love and Thunder, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells