Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

de Cristina Grigore în 21 Feb 2019
Cei doi deţin recordul pentru cea mai lungă carieră drept supereroi Marvel live-action

Hugh Jackman şi Patrick Stewart (respectiv Wolverine şi Charles Xavier/Professor X) au înregistrat cea mai lungă perioadă de timp în care au interpretat supereroii companiei în producţiile sale cinematografice. Numele lor va apărea în viitoarea ediţie a Cărţii Recordurilor, din 2020.

Interpretul lui Wolverine a primit diploma pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action” în cadrul emsiunii „This Morning”, a postului TV britanic ITV.

Starul a fost surprins să constate că, asemenea lui Patrick Stewart, a adunat 16 ani şi 228 de zile drept supererou în filmele Marvel – de la primul film X-Men, lansat în anul 2000, şi până la Logan, lansat în 2017.

A fi inclus în Cartea Recordurilor este un vis împlinit pentru Jackman. Starul a recunoscut că, pe când avea 10 ani, considera acest lucru „cea mai tare chestie”. Se gândea pe atunci, alături de fratele său, să doboare recordul pentru cel mai mare număr de monede aruncate de pe antebraţ în palma aceleiaşi mâini sau pe cel pentru cel mai lung maraton de badminton.

Starul şi-a anunţat oficial retragerea din Universul Cinematografic Marvel, dar, spune el, rămâne deschis unor viitoare scurte apariţii în producţiile studioului.

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Stewart, Hugh Jackman, x-men, Logan

Alte știri din cinema

Horror-ul Us/Noi: provocarea primăverii la cinema

După Get Out, Jordan Peele oferă un nou prilej de evaluare a aşteptărilor

Iată titlul oficial şi data de lansare ale lui Terminator 6

James Cameron va contribui şi el, ca producător şi consultant, la prezentarea unor noi personaje următoarei generaţii de fani Terminator

Următorul film al lui Nolan a fost descris ca „un blockbuster de acţiune inovator şi de proporţii”

În distribuţie au fost numiţi John David Washington (BlacKkKlansman) şi Robert Pattinson

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Părerea ta

Spune-ţi părerea
djlover pe 21 februarie 2019 22:04
cei mai tari

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells