Hugh Jackman si George Clooney îl laudă pe Seth MacFarlane, gazda Oscarurilor de anul acesta

de Cristina Grigore în 26 Feb 2013
“Cred că a fost amuzant, relaxat şi a reuşit să creeze o atmosferă grozavă”, a spus Jackman

A fost îndrăgit de unii şi criticat de alţii, însă prezentatorul galei din acest an a Oscarurilor are totuşi aprecierea unora dintre cei mai populari actori din breaslă, dintre care unul chiar s-a aflat în postura sa acum patru ani. Hugh Jackman şi George Clooney au declarant pentru site-ul Entertainment Tonight că Seth MacFarlane a făcut o treabă grozavă drept gazdă a ceremoniei de premiere din acest an.

“Cred că a fost amuzant, relaxat şi a reuşit să creeze o atmosferă grozavă”,  a spus Jackman. “Şi a fost nemaipomenit. A fost distractiv să te afli acolo”.

Şi George Clooney a fost de acord cu reuşita gazdei, menţionând: “Nu poţi şti cât de bine a fost până nu ajungi acasă şi vezi show-ul la TV, însă acolo, în sală, a fost grozav, după părerea mea”.

Clooney a făcut deasemenea referire la scena de dans cu Channing Tatum şi Charlize Theron, cei doi actori valsând cu graţie în deschiderea galei. “Mi-a plăcut la nebunie acel dans de modă veche. Mi-a placut enorm de Channing şi Charlize”. Însă, făcând referire la actorul din Magic Mike, Clooney a ţinut să menţioneze: “Credeam că îşi va da pantalonii jos şi va începe să danseze. Mă şi gândeam că va trebui să părăsesc sala curând”.

Şi actorul John Travolta s-a declarant un fan al ceremoniei din acest an, el declarând: “Am avut parte de divertisment de calitate, în special prin prestaţiile lui Barbra [Streisand], a lui Ang Lee, a interpretărilor live din Les Miserables, Chicago şi Dreamgirls. Nu poţi egala aşa ceva”, a mai spus starul.

Judecând după rating-urile Oscarurilor din acest, an MacFarlane chiar a făcut o treabă mai bună decât Jackman, el reuşind să urce numărul spectatorilor la 40.3 milioane în acest an, faţă de 36,9 milioane, cât a înregistrat actorul din Wolverine în 2009. Vestea bună pentru organizatori este că ediţia lui 2013 le-a întrecut la cifre pe cele din 2­011 – când gazde au fost Anne Hathaway şi James Franco, iar rating-ul a fost de 37,6 milioane – şi din 2010 – când gazdă a fost Billy Crystal, iar rating-ul a ajuns la 39,3 milioane.

Dacă MacFarlane va mai fi invitat să fie prezentator al ceremoniei şi anul viitor – şi producătorii nu vor apela la Amy Poehler şi Tina Fey, aşa cum a glumit comediantul ieri dimineaţă – el va trebui să ridice mai sus ştacheta, căci într-un clasament al celor mai bune rating-uri de la Oscar, ediţia din acest an se află abia pe locul 19.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, George Clooney, Seth MacFarlane, Channing Tatum, Charlize Theron, John Travolta, Barbra Streisand, ang lee, Anne Hathaway, James Franco, Billy Crystal, Amy Poehler, Tina Fey, oscar 2013

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 26 februarie 2013 09:40
e o persoana placuta si carismatica.
raulk pe 26 februarie 2013 10:29
mie unu mi-a placut...am urmarit live si a fost destul de bine
palarie1 pe 26 februarie 2013 15:10
A fost foarte tare! :D
SANDA45 pe 26 februarie 2013 15:16
nu mi`a placut,a zis niste glume nesarate,mai ales cea cu Mel Gibson.....
MikkaelWolfganger pe 26 februarie 2013 15:52
Tipul e bun, dar nu pentru prezentat Oscarurile.
cosmin742000 pe 26 februarie 2013 16:07
Doi maimutoi il lauda pe al treilea
MikkaelWolfganger pe 26 februarie 2013 17:52
=))...buna asta!
cosmin742000 pe 27 februarie 2013 01:04
Nu , nu le am , nu vrei sa ma inveti tu ?Hai te rog frumos . Te rog, te rog , te rog . Nu ma lasa neiluminat .:))
AndreBlack pe 26 februarie 2013 16:21
A fost foarte bine .
Bayard pe 26 februarie 2013 17:35
Audienta a fost mare pt ca a fost destul de vulgar spectacolul :)
alex_il_fenomeno pe 15 martie 2013 14:54
Si mie mi se pare ca s-a descurcat admirabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells