Hugh Jackman – mărturisiri emoţionante despre un „traumatizant” eveniment din copilărie

de Cristina Grigore în 4 Ian 2018
Starul lui The Greatest Showman a vorbit şi despre frumoasa şi longeviva relaţie pe care o are cu soţia sa, Deborah

Starul lui Wolverine şi al recentului The Greatest Showman este unul dintre cei mai admiraţi actori de la Hollywood. Atrăgător şi cu un aer de „băiat bun”, Hugh Jackman continuă să-şi impresioneze fanii prin detaliile legate de viaţa sa de dinainte să ajungă celebru. Starul a povestit revistei Who cum a fost „abandonat” de mama sa, Grace, pe când avea opt ani. Îşi aminteşte cum aştepta ca ea să revină din Marea Britanie, iar acest lucru i se părea că este amânat la nesfârșit. Până când a realizat că nu se va mai întoarce niciodată.

Părinţii săi au divorţat pe când el avea opt ani, iar Hugh a rămas să locuiască cu tatăl său, Christopher, în Australia, alături de alţi doi fraţi. Cele două surori ale sale au plecat cu mama în Marea Britanie. Jackman a descris plecarea mamei în amănunt într-un interviu din cadrul emisiunii 6o Minutes (CBS), acordat în urmă cu şase ani.

„Îmi aduc aminte dimineața zilei în care a plecat. Ciudat cum ţinem minte astfel de amănunte… Îmi amintesc că avea un prosop înfășurat în jurul capului. Bănuiesc ca acesta a fost modul ei de a-şi lua la revedere. Am plecat la şcoală şi, când m-am întors, nu mai era nimeni acasă. A doua zi am primit o telegramă de la mama. Ajunsese în Marea Britanie. Şi asta a fost. Tata se ruga zilnic ca mama să se întoarcă acasă”, a povestit actorul.

O altă mărturisire emoționantă a făcut starul în legătură cu soţia sa, Deborah – o căsătorie ce durează de 22 de ani (în ciuda faptului că ea este cu 13 ani mai în vârstă).

„Am avut un foarte mare noroc în carieră – care a început târziu – acela de a o fi avut deja alături de mine pe Deb. Formam o echipă, eram îndrăgostiți nebunește încă dinainte să am succes”, a explicat Jackman.

„Suntem realişti în legătură cu bucuriile şi necazurile vieţii. Prioritatea noastră este familia şi ne sprijinim unul pe altul indiferent ce se întâmplă. Chiar şi la Oscaruri, când urc pe scenă, îmi pun mâna în dreptul inimii şi o caut cu privirea pe Deb în public. Imediat după, nu las pe nimeni să intre în cabina mea de probă până nu a trecut ea pe acolo. Pentru că ea este suportul meu, punctul meu de sprijin şi al familiei mele – este, prin urmare, viaţa mea”, a mai spus actorul. 

Exploreaza subiecte similare:

The Greatest Showman, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

Alden Ehrenreich îl va interpreta pe Han Solo în alte două filme

Universul Star Wars ar putea include în listă o nouă trilogie

Scenariul noului film al lui Tarantino, ridicat în slăvi la CinemaCon

Cresc aşteptările pentru Once Upon a Time in Hollywood; preşedintele Sony a declarat că are cel mai bun scenariu din cei 30 de ani ai săi de carieră

O zi în Badlands: pe platourile de filmare ale serialului AMC

Cinemagia a explorat culisele sângerosului serial despre o lume post-apocaliptică

Armand Assante, întâlnire excepţională cu iubitorii de film bucureşteni

În „The Wanderers”, Armand Assante este Louis, un fost vânător de spirite faimos

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells