Hugh Jackman – despre Sabertooh şi Furia Bersekerului din Wolverine 3

de Cristina Grigore în 19 Aug 2015
Filmul va fi lansat pe 3 martie 2017

Hugh Jackman şi-a anunţat de ceva vreme fanii că în viitorul film Wolverine va avea ultima apariţie în pielea îndrăgitului protagonist. Într-un interviu recent publicat de Daily Telegraph, actorul a arătat fanilor la ce să se aştepte de la Wolverine 3.

„Au fost multe voci ce au cerut revenirea a lui Victor Creed”, a spus Jackman. „Trebuie să admit că am fost emoționat de mulțimea de oameni care m-au rugat să nu închei aici interpretarea lui Wolverine, însă eu sunt de-a dreptul entuziasmat de acest ultim film şi, daca eşti un fan al benzilor desenate, vei şti că apar acolo destul de des cuvintele ,furia berserkerului’. Iar dacă îl ştii pe Wolverine, vei înţelege”, a continuat el.

Momentan, nu se ştie dacă aceste trimiteri la scenariul lui Wolverine 3 vor face chiar parte din poveste. Este evident însă că, pentru „reprezentaţia finală”, Jackman şi-ar dori ceva de efect, iar includerea lui Sabertooh şi a ,furiei berserkerului’ ar putea ajuta.

Noul film Wolverine este programat pentru lansare pe 3 martie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Untitled Wolverine Sequel

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells