Hop-Ţop îşi păstrează primul loc în top

de Cristina Grigore în 11 Apr 2011
Hop-Ţop îşi păstrează primul loc în top

Producţia cu iepuraşul de Paşte, căruia actorul Russell Brand i-a împrumutat vocea, Hop, s-a menţinut pe primul loc al box-office-ului american, întrecând comedia ce l-a avut drept protagonist tot pe Russell Brand, nou-intrată în top în această săptămână, însă pe locul doi.

Potrivit rezultatelor estimative ale BoxOfficeMojo, cu toate că încasările peliculei au scăzut semnificativ faţă de week-end-ul trecut, Hop-Ţop a adunat de această dată, 21,7 milioane de dolari, spre deosebire de Arthur, care a strâns de la publicul american mai puţin decât se aşteptau cei de la Warner Bros., respectiv 12,6 milioane.

Remake al filmului din 1981 (cu Dudley Moore şi Liza Minnelli), Arthur spune povestea unui playboy miliardar, petrecăreţ şi simpatic, care îşi pune în pericol succesiunea la avere atunci când se îndrăgosteşte de o fată pe care familia sa nu o aprobă.

Locul trei al clasamentului revine lui Hanna, filmul a cărui protagonistă este Saoirse Ronan, o adolescentă-asasin a cărei aventură a încasat 12,3 milioane de dolari, mai mult decât a fost prevăzut de către distribuitor.

Soul Surfer, inspirat dintr-o poveste adevărată, a debutat pe patru, cu 11,1 milioane de dolari. Bethany Hamilton, surferiţa care şi-a pierdut un braţ în urma atacului unui rechin, a fost interpretată de AnnaSophia Robb, care i-a mai avut drept colegi de filmare pe Helen Hunt şi Dennis Quaid.

După Insidious, coborât pe locul 5, cu încasări de 9,7 milioane de dolari, găsim ultimul film nou intrat în top săptămâna aceasta. Este vorba de Your Highness (tradus la noi Măria Ta), comedia fără perdea ce-i are în rolurile principale pe Danny McBride, Natalie Portman şi James Franco strângând 9,5 milioane.

Pe ultimele locuri alte clasamentului se află Source Code (locul 7 şi 9,1 milioane de dolari), Limitless (pe 8, cu încasări de 5,7 milioane), Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (pe 9, cu 4,9 milioane) şi The Lincoln Lawyer (10, cu încasări de 4,6 milioane de dolari).Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 11 aprilie 2011 14:48
chiar merita locul !!!
legolas05 pe 11 aprilie 2011 16:13
astept sa il vad
jude pe 11 aprilie 2011 22:02
oare e destul de bun pentru acest loc?
alex_il_fenomeno pe 12 aprilie 2011 17:41
avand in vedere ca se apropie sarbatorile de Pasti , cred ca nu este nici o surpriza acest clasament !
AnutsaAnny pe 25 aprilie 2011 18:18
chiar merita acest loc:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells