Hollywood-ul, un decor „nesănătos”, susţine Joseph Gordon-Levitt

de Cristina Grigore în 25 Sep 2013
Actorul a declarat că nici acum nu s-a obişnuit cu presiunea pe care o resimte cu ocazia promovării unui film hollywoodian

Actorul Joseph Gordon-Levitt iubeşte filmele, dar urăşte modul extenuant şi exhaustiv prin care Hollywood-ul le promovează. El şi-a lansat recent debutul regizoral, comedia Don Jon, un film în care şi joacă rolul central, acela al unui dependent de fitness, obsedat de pornografie. Într-un interviu acordat recent publicaţiei Washington City Paper, actorul a declarat că, în ciuda faptului că trebuie să îşi promoveze filmele, nu îi face plăcere să ia parte la decorul „nesănătos” al celebrităţilor hollywodiene.

„Cred că multe dintre aceste metode de promovare sunt nesănătoase şi nu vreau să iau parte la ele. Cu toate acestea, Hollywood-ul vinde astfel filme de aproape 100 de ani. Aşa că, într-o oarecare măsură, mă fac şi eu vinovat de utilizarea metodei”. Gordon-Levitt a participat la interviuri şi evenimente de promovare încă din anii ’90, perioadă când a devenit faimos datorită serialului 3rd Rock from the Sun, însă nu agreează nici acum acest proces prin care munca sa este promovată.

„Dacă m-am obişnuit cu lucrul asta? Nu chiar. De fapt, cred că sunt ceva mai acomodat cu el faţă de cum eram la început. Îmi amintesc când am dat primele interviuri în 1994, pentru Angels in the Outfield… am urât acele momente, le-am urât”, a mărturisit actorul.

Acesta a mai povestit şi despre sfaturile mamei sale, care încerca să îl convingă să rămână la interpretarea pe scena de teatru în cazul în care expunerea şi contactele numeroase cu presa necesare promovării muncii sale îl supără atât de mult. Actorul a mărturisit însă că iubeşte prea mult filmele pentru a renunţa. „Ştiţi, iubesc cu adevărat filmele. Iubesc platourile de filmare. Asta este meseria mea”, a punctat el.

Exploreaza subiecte similare:

Joseph Gordon-Levitt, Don Jon, 3rd Rock from the Sun, Angels in the Outfield, actor

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 25 septembrie 2013 14:42
Stiam eu de ce imi place Joseph Gordon-Levitt
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 20:36
Dar face o treaba buna in filmele independente, deci nu este nicio problema.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells