Hocus Pocus 2 se lansează la anul, de Halloween. Se întorc Bette Midler, Sarah Jessica Parker și Kathy Najimy

de Marina Florea în 7 Nov 2021
Original din 1993 este considerat drept unul dintre cele mai bune filme de Halloween din toate timpurile

Atenție la vrăjitoare, prieteni: Surorile Sanderson se vor întoarce, în curând, în Salem - și, de data aceasta, nu ne mai trebuie o fecioară neprihănită ca să aprindă lumânarea magică cu flacără neagră.

Anul acesta, am aflat că Hocus Pocus 2 va fi difuzat pe Disney+ exact la timp pentru Halloween 2022. Dacă ne gândim că filmul original din 1993 este considerat drept unul dintre cele mai bune filme de Halloween din toate timpurile, decizia de a face o continuare a fost cu siguranță una firească pentru Disney. Întrebarea este, totuși, ce se va întâmpla când Winifred Sanderson îi va vrăji pe toți? Poate că nu știm încă, dar avem unele răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de Hocus Pocus 2...

Cea mai bună veste? Bette Midler, Sarah Jessica Parker și Kathy Najimy au, cu toate, contracte pentru a reapărea în rolurile surorilor Sanderson în sequel. Cum se vor putea întoarce și cum vor putea readuce teroarea, din nou, în Salem după ce s-au transformat în pulbere rămâne un mister - însă, într-un fel sau altul, suntem încurajați să le vedem din nou. Mai știm că faimosul videoclip al Lumânării cu flacără neagră, cu melodia Come Little Children pe fundal, va da, din nou, fiori!

Iată câteva detalii despre sequel. Spune așa: „Au trecut 29 de ani de când cineva a aprins Lumânarea cu flacără neagră și le-a readus la viață pe cele trei surori din secolul XVII, executate pentru vrăjitorie, și care acum caută răzbunare. Acum, trei fete de liceu trebuie să descopere o cale de a le opri pe cele trei vrăjitoare lacome din a aduce haosul în Salem înainte de miezul nopții de Halloween.”

Hocus Pocus 2 va ajunge pe Disney+ în toamna lui 2022. Dacă ar fi să ghicim, asta ar însemna Halloween-ul anului 2022. Așa cum declară Disney, producția sequel-ului a început, de curând, în Rhode Island.

Disney a dezvăluit că următorii actori sunt deja confirmați pe lista distribuției Hocus Pocus 2: Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Doug Jones (care l-a jucat pe  Billy Butcherson in Hocus Pocus), Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson, Nina Kitchen.

Pentru rolul fiecărui actor, nu avem suficiente informații cu exceția faptului că Doug îl va mai juca o dată pe Billy. Dincolo de aceasta, știm că Whitney, Lilia și Belissa urmează să joace rolurile lui Becca, Cassie și Izzy. Cele trei sunt descrise drept „femei moderne care trezesc furia surorilor Sanderson...” Deja avem fiori!

 

 

 

Exploreaza subiecte similare:

hocus pocus, Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells