Hobbitul 3, peste 300.000 de spectatori în doar opt zile

de Ştefan Dobroiu în 28 Dec 2014
Finalul trilogiei lui Peter Jackson a devenit cel mai de succes film lansat în România în 2014

Nimic nu-i stă în cale descurcăreţului hobbit! În doar opt zile, Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri a devenit cel mai popular film lansat în România în 2014, cu 302.000 de bilete vândute până sâmbătă seara, conform Forum Film, distribuitorul producţiei fantasy.

Aici un articol actualizat cu cele mai populare filme ale lui 2014 în România.

Ajutat şi de sincronizarea perfectă a Crăciunului şi a Revelionului 2015 cu weekendurile şi zilele libere ale românilor, Bătălia celor cinci oştiri va întrece cu siguranţă succesul lui Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (388.000 de spectatori) şi Hobbitul: O călătorie neaşteptată (410.000 de spectatori), devenind cel mai de succes film lansat în România în ultimii cinci ani.

Sunt şanse infime, totuşi, ca filmul lui Peter Jackson să întreacă Avatar, lansat pe 18 decembrie 2009, cu un total de 881.000 de bilete vândute.

Totalul încasat de Hobbitul 3 la nivel mondial se ridică în acest moment la 470 de milioane de dolari. Bătălia celor cinci oştiri are toate şansele să depăşească un miliard de dolari încasări şi să devină cel mai popular film din trilogie. Pentru a deveni cel mai popular film al lui Peter Jackson inspirat de scrierile lui Tolkien, Hobbitul 3 trebuie să depăşească totalul de 1,119 miliarde obţinut în 2003 de Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui.

Exploreaza subiecte similare:

The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Hobbit: The Desolation of Smaug, The Hobbit: An Unexpected Journey, Avatar, The Lord of the Rings: The Return of the King

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 28 decembrie 2014 22:16
Nu stiu daca o sa reuseasca sa egaleze sau sa intreaca totalul facut de Intoarcerea Regelui,insa fara indoiala va ajunge departe,si chiar merita.Merita pe deplin.Este cel mai bun film din 2014,este cel mai distractiv film dintre toate cele 6 blockbustere facute de Peter Jackson,si MERITA sa ocupe aceasta pozitie.Am mai spus-o si o mai spun,nu era nici o urma de indoiala in mintea mea ca filmul va avea incasari uriase.Era complet normal ca lumea sa il adore,si sper ca in final,incasarile sa fie pe masura.
Whi7eangel pe 28 decembrie 2014 22:46
frate ...ai vzt filmul nu?.....pffffff...e vai steaua lui de film.....cel mai obosit din toata seria....si printre cele mai mari dezamagiri din acest an pt mine...
AeroX pe 29 decembrie 2014 18:01
Mda, aleluia! :)) Nu a fost nici pe sfertul sfertului din LotR 3 cu tot ce a avut la dispozitie. Daca scoti personajele(implicit si actorii) pe care ii stiam deja din LotR ai zice ca e doar un banal film de aventura/razboi cu ceva iz de Fantasy de duzina. Primul film din seria Hobbitului mi s-a parut cel mai bine conectat la atmosfera cu ceva din LotR. Restul mi s-au parut foarte foarte detasate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells