Ho ho ho dă startul Sărbătorilor

4 Nov 2009
Ho ho ho dă startul Sărbătorilor

Prima comedie românească de Crăciun dă startul sărbătorilor de iarnă de anul acesta, din 20 noiembrie, când filmul Ho Ho Ho va avea premiera în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Starplex, Lotus (Oradea) şi Odeon (Cluj).

O nouă producţie MediaPro Pictures, Ho Ho Ho aduce pe marile ecrane scene memorabile în interpretarea unor actori renumiţi precum Ştefan Bănică, Pavel Bartoş, Alina Chivulescu şi Valentin Teodosiu, cărora li se alătură tinerii actori aflaţi la debut Bogdan Iancu şi Raisa Mihai.

Cel care semnează regia primei comedii româneşti de Crăciun este Jesús del Cerro, un celebru regizor spaniol care în România a semnat producţiile Cu un pas înainte (2007), Contratimp 1 (2008) şi Contratimp 2 (2009). Filmările comediei Ho Ho Ho au durat patru săptămâni şi au fost realizate în cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City, fiind conduse de către Alma Sârbu şi Patricia Poienaru, în calitate de producători.

Ho Ho Ho, al cărui scenariu este scris de Bogdan Mirică, surprinde povestea lui Horaţiu (Bogdan Iancu), un băieţel de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte drept cadou de Sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă însă într-o adevărată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion (Ştefan Bănică), un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale.

Un film clasic de Crăciun, Ho Ho Ho aduce pe marile ecrane, din 20 noiembrie, o poveste despre prietenie, familie, şi nu în ultimul rând despre faptul că nimic nu e imposibil atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
johnny cox pe 4 noiembrie 2009 20:34
nu o fi oare,versiunea romaneasca a filmului Bad Santa,numai ca fara vulgaritati ?:))
georgeccc pe 4 noiembrie 2009 20:39
Pai romani asta stiu....
Radu47hitman pe 4 noiembrie 2009 21:51
Super!!!!

Iata acest film il astept cu nerabdare, dar nu filme de genul Amurg...

Sper sa se ridice putin cinematografia romaneasca, deaorece avem niste regizori care judeca cu capul nu ca altii. :)

georgel pe 4 noiembrie 2009 22:47
bai nesimtitilor , ce e cu porcaria asta de film .. e cat se poate de evident ca filmul e o clona a lui bad santa ..

rromanii atat stiu sa faca : copiaza tot , dar si asa nu sunt in stare sa faca ceva de o calitate macar acceptabila ..

protv , cei care ce realizeaza seriale si filme la care trebuie sa fi trepanat pentru a te uita , au ciordit si ideea din spatele bad santa

bravo mai Bogdan Mirică , esti original din cale afara
o tara plina de papagali

M_il pe 4 noiembrie 2009 23:04
Sincer sa fiu mi-e foarte greu sa nu-i dau dreptate lu georgel ,totusi , va rog sa-mi permiteti s-o reformulez intr-o maniera mai civilizata si anume:

Mediapro nu inseamna cinematografie,inseamna manelari dezlantuiti si scenarii scrise de oameni de ale caror studii te cam indoiesti

Va rog sa ma credeti ca va inteleg motivul pt care promovati "petarda" ,sunt vremuri grele ,cam nasol cu bugetu ,de la noi nu prea primiti contributii ,totusi .. macar aveti bunul simt sa gasiti o modalitate prin care sa ne avertizati subtil ca este vorba de o forma de publicitate.

ilustra.films pe 4 noiembrie 2009 23:05
Mr Radu47hitman
Imi zici si mie cateva nume de regizori romani pe care ii consideri tu ca 'judeca cu capul'? :)

me pe 5 noiembrie 2009 01:19
georgel...inseamna ca si tu esti papagal!
v1 pe 5 noiembrie 2009 03:23
e oficiala treaba ...... criza i-a inebunit si pe astia dl MEDIAPRO nu stiu ce banalitati sa mai scoata ,ca sa faca bani .. teapa ... mai bine stau in banca lor si mai toarna o telenovela pt doamnele fara ocupatie :)
yonycka pe 5 noiembrie 2009 08:33
dar un trailer nu exista? :P pacat...pai sincer...nu are rost sa comentez...las pe altii :)
keepwalking pe 5 noiembrie 2009 08:53
yonycka,
este si trailerul, pe prima pagina a site-ului, jos, la sectiunea "Filme in curand"

anca pe 5 noiembrie 2009 11:17
exista si trailer si chiar e ok. www.ho-ho-ho-.ro Cat despre site, e senzational si demonstreaza ca bugete de promovare exista si in astfel de vremuri. Ba chiar au si un concurs pe site
Gigel pe 5 noiembrie 2009 13:22
Mai, dragilor, adica mai ales mai Georgele. Tu stiti ce e aia marketing? Tu stii ce e aia sa te uiti in piata si sa vezi consumatorii de filme si sa ii intrebi ce vor? Si in functie de asta te uiti la care e segmentul de oameni pentru care faci un film. Ei bine, oamenii astia cred ca au facut un film pentru aia care vor comedii de Craciun.

Si ce? Vrei sa vezi doar filme de drama cu revolutia (astea chiar ca nu sunt copiate)?

Si filmele americane, alea comerciale, nu sunt toate copiate intre ele????

In loc sa apreciezi ca avem PRIMUL FILM ROMANESC comercial....

ma rog,

anca pe 5 noiembrie 2009 14:46
mda...la noi toata lumea se pricepe la fotbal, politica si marketing si pr. putini insa cunosc mecanismele din spatele unei lansari de film (fie in cinematografe, fie la TV). si mai e o chestie tipica cretinilor: sa ne dam cu parerea iainte de orice. hai sa vedem filmul si apoi sa judecam, nu?
georgeccc pe 5 noiembrie 2009 16:19
Daca si Stefan porcica.. e mos craciun.. ne ducem dreacu.
Mai bine ramane la ,,dansez pentru mine,,

mircea pe 5 noiembrie 2009 17:05
e fain trailerul!
octav_pmo pe 5 noiembrie 2009 20:31
Si care e problema daca e copiat filmul(adaptat),mai exista ceva original la noi.Inceoand de la emisiuni tv ( k tot vorbeati de dansez pentru...),seriale, talk show_uri, toate sunt copiate(sub licenta) de la americani(mai nou si sud),asa k unde e problema??Vorba lui GIGEL mi da luat de atatea drame,drame si iar drame.Uitativa la topul spectatorilor din cinematografele noastre sa vedeti pe ce loc este ''garcea si oltenii"(a trebuit sa vina niste amatori k sa aduca oamenii la cinema)eu astept sa vad filmul k sa imi dau cu parerea si salut schimbarea
llaiala de pe ait:)) pe 6 noiembrie 2009 00:57
bai asta cu gramtica datem mata te uiti daca vrei nu te oblica nimeni sa te uiti daca nuti place daca esti anvatat sa te uiti numai la teatru de papusi e si normal sa nuti placa filmele romanesti asta e ceea ce ai an romania multumestete cu atat si punct am terminat
peace pe 6 noiembrie 2009 01:06
Eu cred ca si cei care au postat pareri mai putin bune despre film,cu siguranta se vor uita la el macar din curiozitate si tot o vor face;....si atunci la ce sa mai comentam ca nu e bun,sau ca e excelent? Important este ca mai producem si noi ceva in afara de filme cu gypsy sau emisiuni reality (MC),sau alte prosti pentru care le facem rating numai butonand telecomanda 2 secunde pe fiecare program!
Oare nu meritam si noi ceva nou de creciun chiar daca este sau nu o copie? eu cred ca in felul asta poate mai urcam si noi o treapta catre hollywood :).

peace pe 6 noiembrie 2009 01:07
Craciun , sorry! :)
llaiala de pe ait:)) pe 6 noiembrie 2009 01:09
bai georgel asta cu mesaju da ce film copiaza bai spartule care nu stii cum arata un televizor intrii se sait sati dai parerea ma si faci pe romani papagali da pana si mama si tactu cand se biciuiesc prin casa ti se pare cunoscuta faza dintrun film porna ca lai azut la radio ca u nai televizor sz parerea mea e dute si ai grija de oile din gradina si gasca mare
bodoknut pe 6 noiembrie 2009 11:02
bani aruncati pe fereastra!
puteau sa vina si ei cu ceva nou nu sa copie filmele deja facute de americani.

rey pe 8 noiembrie 2009 11:03
chiar imi place la prima vedere si ar trebuii cu totii sa incurajam productiile romanesti ...ca pana la urma suntem romani!!
55 pe 8 noiembrie 2009 17:27
?
ho ho ho...am filmat in fiecar pe 10 noiembrie 2009 21:01
si eu sunt printre cei care au colaborat la acest film.a fost foarte obositor,dar a meritat!
saimon_X pe 12 noiembrie 2009 16:59
Salutare dragilor!Bad santa a fost un film putin cam morbid pt o ecranizare cu mos craciun. Cred ca acest film este versiunea romaneasca la Paul Blart: Mall Cop.Trailler-ul e misto.Sigur o sa vad filmul.
EuNuAltul pe 14 noiembrie 2009 23:02
Ma bucur ca nu intra in categoria filmelor romanesti gri, despre comunism si epoca de aur. Toti regizorii ne arata cat de mult au fost "impresionati" de comunism si .... ATAT.
Despre manelizarea Romaniei putem scrie mii de pagini. Asta nu este o manea dar nici o capodopera......un film cu multa culoare si mai mult zambet pe buze (daca esti dummy).
In rest eu raman la Filantropica si poate mai vedem niste filme romanesti bune in viitorul apropiat chiar daca, din pacate, nu mai avem pe cineva ca Dinica care sa faca spectacol din orice rol.

elena pe 17 noiembrie 2009 22:06
deabia astept sa vad filmul...imi plac comediile si sper ca asta sa fie reusita
feschiu daniela pe 18 noiembrie 2009 11:27
as dori sa-l il dati si posturile de televiziune PRO TV sau ACASA ;ca sunt nerabdatoare sa-l vedem si noi .asa cum vedem si toate filmele si seriale dumneavoastra.VA RUGAM FRUMOS ca asteptam cu placere.SUPER TARE FILMUL.PA
pisoy pe 19 noiembrie 2009 18:35
Abia astept sa apara filmul :D
ramona pe 19 noiembrie 2009 18:46
OAMENI BUNI NU VA MULTUMESTE NIMIK:::::::PAI CUM SA MAI FACEM CEVA FRUMOS IN TARA ASTA KND TOTI NU STITI ALTCEVA DECAT SA CRITICATI::::::MERGETI LA FILM SA-L VEDETI SI DUPA SA VA DATI CU PAREREA:::HAI PA CA MA ENERVATI RAU DE TOT:::::HALAL ROMANI:BRAVO MEDIAPRO
ana pe 19 noiembrie 2009 19:46
abia astept sa vad filmul,nu mai criticatzi atata.
sunteti......

zuza pe 19 noiembrie 2009 19:48
georgele esti papagal shi praf
ciprian pe 20 noiembrie 2009 12:51
......tare filmul......succes...si imi place de georgel
iordache valentina pe 20 noiembrie 2009 23:37
foarte tare abia astept sal vad tino asa stefane
andy pe 21 noiembrie 2009 01:38
abia astept sa vad filmul ...........sper sa fie frumos
george esti un .................. nesimtit

.......... pe 21 noiembrie 2009 01:43
super TARE filmul celor ce nu lea placut sunt niste prosti Mari
eu pe 21 noiembrie 2009 11:32
mie mi se pare ceva frumos pentru ca in perioada cracinului intotdeauna ai nevoie sa te uiti la astfel de filme, care sa trezeasca emotia craciunului. Cand am vazut trailerul si mie mi-a adus aminte de bad santa si Paul Blart: Mall Cop dar asta nu mi-a stricat parearea despre film in sine, abia astept sa-l vad pe acesta si multe altele ce au ca tema craciunul
darius pe 21 noiembrie 2009 12:08
filmul HO ho HO este un film super cu stefan banica junior este cel mai fain film din romania!!!!
alexy@ pe 21 noiembrie 2009 17:59
E super comedia.Actorii sunt geniali.Abia astept Craciunul
.........................:x pe 22 noiembrie 2009 01:26
si eu abia astept craciunul,este cea mai frumoasa perioada .SARBATORI FERICITE TUTUROR
Alberto pe 23 noiembrie 2009 20:40
bun...am inteles..filmul este foarte frumos..dar am o intrebare:-S...cand apare la Tv.....eu nu locuiesc in Bucuresti...sau unde pot sa-l vad....cinemaul de la mine din oras este in renovare....apare la TV?...daca da cand apare?multumesc...
oana_dragomir80 pe 23 noiembrie 2009 21:07
vreau sa vad filmul dar nu l gasesc
FLLoRY pe 25 noiembrie 2009 23:54
naspa
murgu pe 28 noiembrie 2009 14:03
Ma rog"De gustibus et de coloribus non disputandum"!Dar de cand e regizorul spaniol Iisus de pe deal(traducerea lui cerro;mai bine coclauri) celebru,asa cum se mentioneaza in aricolul de mai sus?Mi-am permis sa vizitez tot pe"cinemagia"pagina lui si nu am gasit nimic remarcabil!Si din cele patru filme regizate la noi,doua("Cu un pas inainte"si"Ho,ho,ho") sunt inspirate din altele(la"Conratimp"nu stiu),dar asta probabil nu-l priveste.Sa-l fi facut celebru acestea?
alin pe 1 decembrie 2009 12:05
cand apare?
flory pe 1 decembrie 2009 20:00
deki....filmul asta e super genial cel mai bun film......uitativa ....nu o sa regretati..;)...
LEONTE pe 2 decembrie 2009 12:47
FOATRE BUN FILMUL SUPER...
Cornel pe 5 decembrie 2009 02:02
Salut aparitia acestui gen de productii la noi. La mai mare! Iar pt cei care sustin ca filmul e copiat dupa un altul de la Hollywood, ia puneti-va voi si scrieti un scenariu original, creatorii poolii!
pik pe 9 decembrie 2009 19:46
"e fumos dar nu prea" nu am vazut filmul si probabil nici nu am sa il vad, mai dai si bani ca sa vezi rahatul asta? dk da atunci nu merita
Cristina pe 17 decembrie 2009 19:40
trebuie sa fie fain.......abia astept sa-l vad:x
denisa pe 18 decembrie 2009 12:12
este un film super....actorii joaca fff bine...m`a impresionat siimi place foarte mult.

MERITA VAZUT!

sweety pe 20 decembrie 2009 20:33
primul film romanesc care chiar mi-a placut:P
Alexandra pe 23 decembrie 2009 21:25
Poate o fi copiat...cum ziceti voi...dar pt mine e original deoarece joaca actorii extraordinari!!!Si e bun...zic eu
vera pe 25 decembrie 2009 01:55
nu mi-a placut.
catalina pe 26 decembrie 2009 23:08
e super tocmai l-am vazut la tv la 20:30 ho ho ho pe pro tv si nu e copiat
alina pe 27 decembrie 2009 21:10
acum il descarc sunt curioasa sa vad cum e
Deliu pe 28 decembrie 2009 13:24
SUPER TARE
FLORIN, BAIA MARE pe 13 ianuarie 2010 20:32
Filmul este de nota zece. Daca ar fi sa dau un premiu,bineinteles ca ar fi pe masura. Succes pe mai departe. Lui Bogdan Iancu ii doresc sa ajunga mai mare decit Florin Piersic senior,sau cel putin la fel ca el. Multumesc!
andrei pe 23 ianuarie 2010 13:47
este cel mai frumos film din toate filmele din romania nu chiar toate da merge si kevin singur acasa da e pe locul doi si nu la intrecut pe filmul ho ho ho bogdan iancu a jucat cel mai bine rolul si nu la intrecut nimeni si dabia astept sa vad toate filmele cu bogdan iancu este preferatul meu si nimeni nu la intrecut daca ai id intr-a pe i-dul meu andrei_armani23 te astept
Andreea pe 17 mai 2011 16:42
MMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Sunt indragostita pana peste cap de acest baiat adica Bogdan Iancu si cea mai mare chestie e ca el e in scoala cu mine si suntem de aceeas varsta...credeti ca ne-am potrivii impreuna?Ooo si in plus ne plac aceleas lucruri si avem aceleasi hobiuri doar ca eu nu sunt actrita , si..............:">intr-o zi l-am vazut in curtea scolii si m-am dus la el si i-am cerut un autograf , il am si acum , mamaaa semneza de nota 10 , si inca o data e FFFFFFFOOOOOOOAAAARRRRRTTTTTTTEEEEEEEEE DRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGUUUUUUUUUUUTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!
Pentru mai multe amanunte despre el cautatima pe yahoo la adresa : andreutzapisicutza9@yahoo.com va poooooooooop!!!!:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells