Highlander revine. Reboot-ul și-a găsit regizorul

de Cristina Grigore în 30 Oct 2013
Casting-ul pentru rolul principal va începe curând, iar filmările vor demara anul viitor

Anul trecut la vestea că Ryan Reynolds a fost distribuit drept protagonist în reboot-ul lui Highlander bucura fanii seriei, căci starul hollywoodian părea un urmaș demn de moștenirea predecesorilor săi, Christopher Lambert și Adrian Paul. Iată însă că actorul a renunțat în vara lui 2013 la rol, iar odată cu el a abandonat producția și regizorul Juan Carlos Fresnadillo. După ce un alt regizor de top al Cetății Filmului, Justin Lin, a trecut pe lângă scaunul regizoral al producției, acesta a revenit, anunță Deadline.com, lui Cedric Nicolas-Troyan.

Nicolas-Troyan se află astfel la debutul său în regie, însă backgroud-ul său profesional include munca drept supervizor al efectelor vizuale și pe cea de regizor secund al lui Snow White and the Huntsman. Deși mai multe nume binecunoscute de regizori s-au aflat printre candidații la regia noului Highlander, Nicolas-Troyan a fost singurul care  a dovedit că stăpânește cel mai bine detaliile francizei, atât în ceea ce privește filmele, cât și serialul. Tot el va fi cel care va revizui scenariul imaginat de Art Marcum și Matt Holloway (Iron Man). Casting-ul pentru rolul principal va începe curând, iar filmările vor demara anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Ryan Reynolds, Christopher Lambert, Adrian Paul, Juan Carlos Fresnadillo, Justin Lin, Cedric Nicolas-Troyan, Snow White and the Huntsman, Highlander, Art Marcum, Matt Holloway, iron man

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 30 octombrie 2013 16:48
va fi dificil...un proiect maricel pentru un debut......poate ca totusi va iesi bine......au mai fost cazuri de regizori debutanti cu filme de succes....
cosmin742000 pe 31 octombrie 2013 15:55
Buna asta cu "rebutul" si-a gasit regizotul:))
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 14:33
Sunt doar curios, nu pot spune ca si entuziasmat, avand in vedere ca nu ni se spun foarte multe despre reboot.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells