Henry Cavill va fi din nou Superman

de Ştefan Dobroiu în 29 Mai 2020
Actorul britanic negociază întoarcerea la rolul care l-a transformat în star

Noi ni-l aducem aminte pe Henry Cavill încă din zorii carierei sale, când apărea într-un rolişor în filmul I Capture the Castle (2003), dar pentru publicul global actorul britanic a căpătat notorietate abia după ce a fost ales de studiourile Warner să-l interpreteze pe Superman în Man of Steel (2013).

Cavill a revenit în rol în alte două filme DC, Batman V Superman: Dawn of Justice/Batman vs. Superman: Zorii dreptății şi Justice League/Liga Dreptății, dar itinerariul său în universul inspirat de benzile desenate nu se opreşte aici: cei de la Deadline (şi de obicei sursele lor la vârful marilor studiouri sunt de încredere) au aflat că actorul negociază în prezent reîntoarcerea sa la rol.

Doar că nu o va face într-un sequel al lui Man of Steel şi nici în The Batman, filmul cu Robert Pattinson în rolul titular a cărui producţie a fost oprită din cauza pandemiei. Deadline nu a aflat în ce film anume îşi va face apariţia Superman-ul lui Cavill, dar a restrâns lista de posibilităţi la trei: Shazam 2, Black Adam şi Aquaman 2. Dacă ne aducem aminte că personajul (nu şi actorul) şi-a făcut apariţia la finalul lui Shazam, este foarte posibil ca revenirea lui Cavill să aibă loc în sequelul acestui film, a cărui dată de lansare e programată în prezent pentru 4 noiembrie 2022.

Actorul a vorbit în repetate rânduri (un exemplu aici) de dragostea ce i-o poartă lui Superman. Noi ne gândim şi la observaţia sa, şi anume "chiar sunt multe lucruri ce trebuie să fie îndreptate în cazul lui Superman". Până atunci, actorul se concentrează pe al doilea sezon din The Witcher, a cărui producţie în Europa va fi reluată cât de curând.

Exploreaza subiecte similare:

Henry Cavill, Robert Pattinson, Man of Steel, I Capture the Castle, The Witcher , The Batman

Alte știri din cinema

Creatorii lui Westorld transformă jocurile Fallout într-un serial

Serialul va explora un viitor postapocaliptic, când lumea a fost distrusă de un război nuclear

Denzel Washington, un star „cum nu se mai fabrică“: Eroul de la Hollywood face dreptate și pe stradă

Nu trăiește în lux, nu-i place să epateze și nu ezită să sară în ajutor când cineva are nevoie; Denzel Washington este eroul de pe marele ecran care face dreptate și în viața de zi cu zi.

Hollywood: reîntoarcerea pe platouri rămâne un vis

Mărirea numărului de noi cazuri de covid-19 ameninţă repornirea producţiei de film

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020

Cineastele, cineaştii internaţionali şi minorităţile, priorităţi pe listă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 30 mai 2020 13:40
https://www.youtube.com/watch?v=ZKPSDPHwezs

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells